Principal » Internet » Cum setați pagina de start în Google Chrome?

Cum setați pagina de start în Google Chrome?

Internet : Cum setați pagina de start în Google Chrome?

Un browser web bun este unul care facilitează munca de zi cu zi, învățarea și distracția fără a genera stres și nervi inutili. Bineînțeles, cel mai important lucru din browser este partidul de plecare care ne salută după ce a început. Cum setați pagina de start în browserul Google Chrome?

În primul rând, după ce rulați browserul Google Chrome din colțul din dreapta sus al ferestrei, faceți clic pe meniul Chrome, apoi selectați Setări din listă. 

Apoi, într-o filă nouă în secțiunea "Aspect ", selectați butonul "Afișați paginile de pornire", astfel încât butonul Pagina de start a fost întotdeauna vizibil pe bară. Merită să ne amintim că acest buton este oprit în mod implicit. În pasul următor, putem alege pagina de pornire implicită.

Pentru a seta sau a schimba pagina de start pe Google Chrome, faceți clic pe "Schimbare " sub butonul "Afișați pagina de pornire ". Interesant, ca o pagină de start, putem alege un marcaj curat și nou. După selectarea adresei, apăsați "OK " pentru a aproba toate modificările.

Recomandat
Lasă Un Comentariu