Principal » Software » Cum se stabilește programe începând cu sistemul?

Cum se stabilește programe începând cu sistemul?

Software  : Cum se stabilește programe începând cu sistemul?

După câteva luni de lucru cu sistemul și instalarea multor programe, de obicei, simțim o scădere puternică a performanței calculatorului. La prima vedere, nu există niciun motiv, dar este, de obicei, același lucru în toate cazurile - programele au început cu începutul sistemului și funcționează tot timpul în fundal. Din fericire, puteți controla acest lucru.
În cele mai multe cazuri, pentru a verifica ce programe funcționează în fundal și pentru a începe împreună cu sistemul, uitați-vă doar în tava de sistem - în zona de notificare va fi o pictogramă vizibilă a programului dat. De asemenea, putem verifica procesele de funcționare în Managerul de activități Windows. Din păcate, nu întotdeauna toate procesele sunt vizibile. Din fericire, există o modalitate de a le găsi și de a opri.
În acest scop, mergem la Start Meniu, și apoi intrați Msconfig și apăsați tasta Entery. După un timp, o fereastră nouă va apărea cu câteva file - mergem la marcajul Lansa și extindem coloana Recomandare, Pentru a verifica cu atenție locația unui anumit proces.

În pasul următor, putem deselecta aceste procese că, în opinia noastră, nu trebuie să fie activi. Cu toate acestea, amintiți-vă să nu opriți procesele pe care nu suntem siguri. Pentru a vă asigura că putem numi procesul în motorul de căutare și găsim sfaturi pe un subiect. După ce ați introdus toate modificările, aprobăm selecția și reporniți computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu