Principal » Gaming » Cum se stabilește permisiunile - Minecraft?

Cum se stabilește permisiunile - Minecraft?

Gaming  : Cum se stabilește permisiunile - Minecraft?

Dacă aveți propriul server Minecraft, Puteți adăuga un plugin care vă oferă opțiuni suplimentare de configurare a jocului. 

Pentru a seta permisiunile sau permisiunea, este necesar să posedăm Permisiunex, Plugin pentru minecraft. Îl puteți descărca pe pagina // dev.Bukkit.Org / bukkit-plugin-uri / permisiunex /

Fișierul cu ștecherul se deplasează în folderul plugin-urilor de pe server. Apoi resetăm serverul. Toate edițiile de permisiuni pot fi efectuate într-un editor de text NP. caiet, Notepad++ sau altul Editor de text. Fișier de permisiuni.YML poate fi editat.

ÎN Permisiunex Puteți crea grupuri de utilizatori np. Administratori, moderatori, VIP sau comunități specifice de pe serverul dvs. Pentru a face acest lucru, introducem comanda în consola serverului:

1. Grupul PEX admin - Aceasta adaugă un nou grup

2. PEX GROUP Admin Adaugă "* " - oferă permisiuni complete

Pentru a crea un alt grup, puteți profita de aceeași comandă, dar nu oferiți drepturi depline. Pentru a muta utilizatorul la un anumit grup, utilizați comanda

PEX Nume utilizator de nume de utilizator Set Admin (sau altul)

Alte grupuri, administratorul poate difuza intervale în funcție de preferințele dvs. Grupurile pot fi adăugate la prefixele din fața comenzii Nicki / PEX Group Admin Prefix "& C [admin ")

Dacă nu doriți să începeți o configurație de la început, puteți căuta modele de fișiere configurate Permisiuni.YML, pe care vă adaptați numai la cerințele dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu