Principal » Software » Cum se stabilește controlul parental în Windows 7 și 8?

Cum se stabilește controlul parental în Windows 7 și 8?

Software  : Cum se stabilește controlul parental în Windows 7 și 8?

Computerul a fost de mult timp nu doar un instrument de învățare și divertisment ocazional. Astăzi este un instrument puternic și multifuncțional care poate fi folosit pentru a învăța și a lucra, dar pentru tineri este în primul rând drumul spre Internet, comunicator și diverse, nu întotdeauna dreptul potrivit pentru ei. Din fericire, există anumite modalități care vă vor ajuta să vă controlați părinții pentru a controla accesul la un conținut necorespunzător pe web.
Din păcate, controlul parental pentru computere este extrem de dificil. Nu este suficient din când în când să te uiți la camera copilului pentru a fi sigur că totul este bine. Oamenii care cred că acest lucru este suficient pentru a fi teribil de naivi. În zilele noastre, internetul nu este doar o trezorerie a cunoștințelor și un instrument de comunicare, ci și un pericol imens pentru cei mai tineri utilizatori care nu pot avea nici o problemă de cea mai mică problemă, pot accesa un conținut foarte nepotrivit.
Dacă avem de-a face cu copii mici, în majoritatea cazurilor suficient de bază în browser pentru a avea un cap liniștit. Cu toate acestea, dacă stați cu copii mai mari sau adolescenți la computer, probabil găsiți cu ușurință o modalitate de a lucra în jurul securității și să vă uitați la recolta de Internet mai întunecată rezervată utilizatorilor adulți. Din păcate, un mod plin de limitare a accesului la un astfel de conținut nu este acolo, dar cu o atenție adecvată și utilizarea de câteva reguli, putem într-o anumită măsură, pentru a face accesul dificil și limita la conținut inadecvat.


Dacă un copil este un computer cu un sistem de operare Windows 7, Putem profita de instrumentele de control parental încorporat. Pentru a utiliza aceste setări, accesați "Panoul de control ", apoi faceți clic pe opțiunea "Parental Control ". Rețineți că setările sunt modificate de la parola protejată a contului de administrator. Firește, copilul ar trebui să aibă oaspetele sau contul obișnuit de utilizator. Din acest applet, putem, printre altele, pentru a controla timpul care petrece un copil specific folosind contul de utilizator.
Din păcate, această metodă este puțin limitată deoarece nu permite filtrarea conținutului de Internet. În schimb, putem controla care programe vor fi permise, putem seta controlul jocului (în funcție de vârsta permisă etc.) și timpul după care utilizatorul va fi deconectat. Dacă vrem să avem mai mult control asupra utilizării unui computer de către alți membri ai familiei, putem folosi un add-on gratuit la sistemul numit securitate familială. Și ca control parental caută Windows 8?
În cele mai recente computere, producătorii instalează sistemul Windows 8, Avem acces la setări foarte asemănătoare, ca în Windows 7, dar în acest caz producătorul a fost ispitit de mai multe îmbunătățiri și adăugiri utile. Toate setările și rapoartele pot fi controlate de la nivelul site-ului web dedicat "Siguranța familiei " după conectarea la contul dvs., care la rândul său vă permite să controlați computerul de exemplu. de la locul de muncă sau în timpul călătoriei. În plus, atunci când creați un cont de utilizator nou, singurul sistem întreabă: "dacă acest cont aparține unui copil?"După începerea acestei opțiuni, contul de administrator (părinte) va putea aloca limite pentru timpul de înregistrare, accesul la programele ETC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu