Principal » Internet » Cum setați modul privat implicit în browserul dvs?

Cum setați modul privat implicit în browserul dvs?

Internet : Cum setați modul privat implicit în browserul dvs?

Confidențialitatea pe un computer este o problemă foarte importantă, mai ales atunci când o folosim la o companie cu colegii, gospodării, prieteni etc. Prin urmare, o adăugare extrem de utilă a browserului este modul privat. Dacă o folosim foarte des, merită facilitarea și setarea modului privat ca implicit. Cum să o facă?
Rularea unui mod privat este foarte simplu - doar câteva clicuri pe un mouse doar câteva clicuri. În cazul Windows 7, putem rula un mod privat făcând clic dreapta pe pictograma browserului din meniul Start și apoi selectând opțiunea corespunzătoare din meniul contextual. Din păcate, într-o grabă și îngheț de căutare pentru informații importante sau divertisment, putem uita de ea, iar apoi toți utilizatorii de calculatoare vor avea acces la istorie, fișiere temporare și cookie-uri, fișiere descărcate, autentificare etc.

Din fericire, putem elimina riscul de probleme prin setarea modului privat implicit din browser. În acest scop, vom modifica cea mai comună comandă rapidă de browser (poate fi Google Chrome, Mozilla Firefox etc.). În primul pas, trebuie să facem o scurtătură la browser pentru desktop-ul dvs. După efectuarea unei modificări, putem transfera oriunde.
După mutare, faceți clic pe comanda rapidă Faceți clic dreapta și selectați "Proprietăți " din meniul contextual. Într-o fereastră nouă, căutăm o secțiune numită "element țintă " și la sfârșitul căii adăugăm parametrul corespunzător potrivit pentru un browser dat. În browserele Internet Explorer și Mozilla Firefox va fi parametrul "- privat ". Dacă folosim browserul Google Chrome, trebuie să introducem parametrul "- incognito ", în operă, cu toate acestea, "- Newprivatetab ".
După introducerea parametrilor corespunzători pentru un browser dat, faceți clic pe butonul "Aplicați ", apoi pe "OK " pentru a închide fereastra de editare. De acum înainte pe comanda rapidă modificată va porni imediat browserul în modul privat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu