Principal » Software » Cum setați automat computerul?

Cum setați automat computerul?

Software  : Cum setați automat computerul?

Am dori foarte des ca computerul să se oprească singur, de exemplu. După descărcarea unui fișier din rețea, completarea conversiei filmului etc. Dacă se întâmplă acest lucru în seara târzie, perspectiva de a sta la computer și privirea la bara de progres este un coșmar. Din fericire, există o modalitate simplă de a evita acest lucru.
Setați doar funcția de dezactivare a computerului automat la un moment dat. După activarea unei astfel de sarcini, putem să dormim și să lăsăm un computer pentru a termina sarcina sau a așteptat să descărcați un fișier de pe Internet. Deși putem descărca un program specific, dar dacă vom folosi această oportunitate o dată la un moment dat, ar trebui să învățați să creați sarcini în Windows 7.
În primul rând, mergem Start Meniu Și intrați programa. Pe lista afișată, faceți clic dreapta pe poziția Program de sarcini și alegeți din meniul contextual Rulați ca administrator. Apoi alegem un marcaj într-o fereastră nouă Acțiune Și din meniul dezvoltat, faceți clic pe Creați o sarcină....

Într-o fereastră nouă în fila General Introducem numele sarcinii: Inchide calculatorul. Apoi introduceți descrierea: Oprirea automată a computerului. Selectați opțiunea Rulați, indiferent dacă utilizatorul este înregistrat. În plus, selectați Rulați cu cele mai înalte permisiuni și Windows 7 în domeniu Configurați pentru:.

În pasul următor, mergeți la fila Acțiuni și faceți clic pe buton Nou.... Va apărea o fereastră nouă în care părăsim funcția lansa programul, și în câmp Program / script introduce închide.executabil. Apoi, în câmp Adăugați argumente Introduce:
/ S / f

Acum mergem la marcajul Declanșatoare și faceți clic pe buton Nou.... Într-o fereastră nouă, putem seta parametrii de închidere automată a computerului sau o oră, frecvență, întârziere etc.

După introducerea tuturor modificărilor și parametrilor, faceți clic pe BINE, și apoi pentru confirmare, introduceți datele de conectare și parola pentru contul dvs. De acum înainte, conform programului, computerul se va opri automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu