Principal » Internet » Cum se stabilește deconectarea automată în rețea?

Cum se stabilește deconectarea automată în rețea?

Internet : Cum se stabilește deconectarea automată în rețea?

Uneori, folosind un computer, trebuie să părăsim poziția fără a avea timp să dezactivați sistemul, computerul sau chiar oprirea rețelei. Astăzi vă vom arăta cum să setați comutarea automată a rețelei după o perioadă de setare a inactivității.
Contrar aparițiilor, aceasta poate fi o soluție foarte utilă atât la locul de muncă, cât și la universitate, precum și la domiciliu sau la călătorie. La locul de muncă, după părăsirea poziției sau la universitate, deconectarea automată a rețelei va permite de ex. Protecția datelor private împotriva persoanelor neautorizate. La domiciliu, deconectarea automată a rețelei poate fi utilă utilizatorilor de Internet mobil care trebuie să fie atenți la limita de transfer. Și cum să setați o astfel de funcție?
În primul pas, faceți clic pe butonul "Start ", apoi introduceți "Regedit " și apăsați ENTER pe tastatură. După un timp, va apărea o nouă fereastră de editor de registry în care trebuie să căutăm cheia potrivită. În acest scop, urmăm calea de mai jos:
HKEY_LOCAL_MACHINE, SISTEM> CurrentControlset> Servicii> RemoteAccess

Apoi, cu mouse-ul, marcați tasta RemoteAccess, apoi în partea dreaptă a ferestrei, faceți clic dreapta pe un câmp liber și din meniul contextual, selectați "New " și "DWORD valoare (32-biți) ". Apoi, în câmpul "New New ", introduceți: Autodisconnect.

În etapa următoare, introducem o cheie nouă (introduceți cheia sau făcând dublu clic pe un mouse) și în câmpul de valori "Introduceți valoarea dorită NP. 15. După confirmarea modificărilor, rețeaua se va deconecta automat după 15 minute.

Recomandat
Lasă Un Comentariu