Principal » Software » Cum se execută modul de urgență în Windows?

Cum se execută modul de urgență în Windows?

Software  : Cum se execută modul de urgență în Windows?

Modul de urgență al sistemului de operare pentru mulți oameni este un concept străin, dar utilizatorii avansați sunt capabili să repare chiar și o eroare gravă, o eroare software sau să se ocupe de atacul virusului. Deci, cum să rulați modul de urgență al sistemului de operare Windows?
Pentru a porni un computer în modul de urgență Windows, eliminați mai întâi orice suport de date externe de pe computer, adică. floppy disc, tot felul de plăci, memorie flash, unități externe etc. și apoi porniți computerul din nou.
În etapa următoare, dacă numai un singur sistem de operare a fost instalat pe computer, pur și simplu apăsați și țineți apăsată tasta F8 Chiar înainte ca sigla Windows să apară. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați din nou. Se poate întâmpla, de asemenea, ca tastatura wireless sau conectată la portul USB nu este în măsură să apeleze modul de urgență - în acest caz, conectați-l la un computer prin PS / 2 Port NP. Folosind un adaptor special.

Dacă mai întâi a fost instalat mai multe sisteme de operare, pentru a selecta sistemul pe care doriți să îl executați în modul de siguranță, apoi apăsați tasta F8.
Următorul pas pe ecran Opțiuni avansate de pornire Utilizați tastele săgeți pentru a evidenția opțiunea Mod de urgență dorită și apoi apăsați tasta Entery.

Recomandat
Lasă Un Comentariu