Principal » Software » Cum se execută un computer în modul sigur?

Cum se execută un computer în modul sigur?

Software  : Cum se execută un computer în modul sigur?

Rularea unui computer în modul de siguranță este adesea foarte utilă atunci când trebuie să eliminați viruși rău intenționați sau să instalați drivere deteriorate care împiedică funcționarea corectă a sistemului de operare în modul standard. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să forțeze computerul să ruleze în modul de urgență. Tutorial Acest pas cu pas va prezenta instrucțiunile de pornire a sistemului în modul sigur. Totul a fost dezvoltat pentru sistemele Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

La început, alegem din meniul Start Reporniți computerul. După repornirea mașinii, instrucțiunile BIOS sunt vizibile pe ecran. Metoda afișării lor depinde de producătorul placii de bază. La sfârșitul încărcării BIOS, apăsați Tasta F8 (Puteți apăsa de mai multe ori pentru a putea începe meniul drept). După câteva secunde ar trebui să apară Meniu Opțiuni avansate Windows, Din care selectăm cu săgețile de pe tastatură Mod sigur sau Modul de urgență cu suport pentru rețea Dacă vrem să avem acces la Internet și apăsați Entery. În acest fel, Windows va fi pornit în modul sigur.

Windows 8

În cazul celei mai recente versiuni a ferestrei Microsoft, cazul arată foarte drept. După dezvoltare Curea de sistem dreapta, Alegem o secțiune Livra. Pentru a reporni sistemul în modul sigur, ținem cheia de pe tastatură Schimb și lăsându-l să facă clic pe opțiune repornire. Acum introducem ecranul albastru în Rezolva probleme Și astfel faceți clic pe Rulați setările > Opțiuni avansate și succesiv repornire. Acum, după repornirea sistemului avem capacitatea de a selecta un mod de urgență utilizând o cheie cu un număr 4

Recomandat
Lasă Un Comentariu