Principal » Internet » Cum să rulați Internetul de la operatorul din Android

Cum să rulați Internetul de la operatorul din Android

Internet : Cum să rulați Internetul de la operatorul din Android

Cele mai recente smartphone-uri Android sunt dispozitive multifuncționale. Ele servesc nu numai pentru a suna și a trimite mesaje text, dar pot înlocui perfect calculatorul, o consolă de jocuri portabile sau un centru multimedia. Mai mult, datorită abonamentelor moderne, clienții operatori de rețea celulară au acces la pachete de date mari care pot fi utilizate, de exemplu, pe site-urile de navigare sau trimițând un e-mail. Din păcate, nu toată lumea știe cum să ruleze abilitatea de a utiliza Internetul pe smartphone-ul dvs. Android. Următorul ghid vă va prezenta pas cu pas.

În primul rând, asigurați-vă că abonamentul de la care folosim pachetul de date de celule. Dacă nu, putem expune la o mulțime de costuri. Din moment ce știm deja că operatorul nostru ne permite să folosim rețeaua, începem configurarea.

Inițial, din meniul principal, selectați opțiunea Setări:

Apoi din lista care va fi afișată Datele celulare. Aici, porniți comutatorul din partea de sus a poziției EL. De acum înainte, am lansat transmisia de date.

  

Această metodă a fost descrisă pentru dispozitivele Android în versiunea 4.X. Într-o versiuni ușor mai vechi, arată similar, dar ecranele de meniu pot diferi ușor.

Cele mai recente versiuni ale sistemului oferă, de asemenea, unele facilități și vă permit să rulați Datele celulare prin opțiunea de a Bara de pornire rapidă.

În acest caz, tot ce trebuie să faceți este pe desktop va glisa cureaua de pornire rapidă și faceți clic pe date - gata! Adevărat că nu este nimic dificil?

Recomandat
Lasă Un Comentariu