Principal » Internet » Cum să rulați Android pe computerul dvs?

Cum să rulați Android pe computerul dvs?

Internet : Cum să rulați Android pe computerul dvs?

Android este în prezent cel mai popular sistem de operare mobil. Funcționează perfect în colaborare cu smartphone-urile, precum și tabletele. Dar dacă vrem să instalăm Android pe laptopul nostru sau pe PC-ul de acasă? Iată un scurt ghid despre cum să o faceți.

Totul nu este complicat și o putem face fără a avea cunoștințe de specialitate IT. Cu toate acestea, este nevoie de mult timp să dedicați o mulțime de timp. În primul rând, trebuie să descărcați pachetul de instalare din așa-numitul. Android SDK Pentru Windows.

După descărcarea SDK Android de la serviciul Google oficial, îl instalăm urmând instrucțiunile de pe ecran. Procesul arată aproape același ca în cazul instalării software-ului și a jocurilor tradiționale. Mai jos este un exemplu de astfel de instalare și un procedeu de configurare (Windows XP 32 biți, pentru Windows Vista și Windows 7 Totul arată aproape identic).

La început, merită adăugată asta Android SDK Trebuie să instalați în folderul pe care l-ați ales pe orice disc al computerului nostru. Amintiți-vă să o numiți, nu utilizați caractere poloneze, deoarece acest lucru poate provoca mai târziu diferite tipuri de complicații. 

După procesul de instalare, timpul de configurare. După ce ați pornit consola Android SDK, alegem versiunea Android pe care doriți să o instalați. Unul dintre cele mai stabile și mai susținute de majoritatea jocurilor și aplicațiilor este Android 2.1 API7

Alegem o filă Android 2.1 și selectați toate pachetele disponibile acolo. Acum faceți clic pe Instalați pachetele Și așteptăm câteva minute. După despachetarea și instalarea pachetelor selectate (între timp, confirmați selecția noastră de mai multe ori) timp pentru configurare ulterioară. În fereastra programului, faceți clic pe opțiune Nou, și apoi în domeniu Nume Dăm numele de utilizator (oricare). Acum alegem o opțiune Ţintă și marchează versiunea Android pe care am instalat-o (în cazul nostru este 2.1). În cele din urmă, setarea dimensiunii memoriei vom aloca sistemul rămâne. Mergem la marcajul mărimea și introduceți 10GIBS, ceea ce înseamnă 10 GB de spațiu pe disc. O astfel de cantitate ar trebui să fie suficientă. În acest fel, am instalat Android.

Recomandat
Lasă Un Comentariu