Principal » Software » Cum să organizați și să salvați aspectul pictogramelor de pe desktopul computerului?

Cum să organizați și să salvați aspectul pictogramelor de pe desktopul computerului?

Software  : Cum să organizați și să salvați aspectul pictogramelor de pe desktopul computerului?

Dacă cineva îi place să aibă ordine pe desktop, el petrece adesea câteva minute pe o icoane de aranjare a Caraway pe un desktop de calculator. Acest lucru este în mod special laborios când aceste icoane sunt zeci. Desigur, toată lumea sa întâlnit vreodată cu situația în care eșecul programului sau jocul introdus haos pe desktop. Cum să eviți acest lucru?
Prescripția pentru astfel de probleme poate fi un program foarte util și ușor de utilizat Desktop, Cu care organizăm, și apoi salvați starea de toate pictogramele de pe desktop-ul computerului cu sistemul de operare Microsoft Windows. Această mică aplicație adresată acelor utilizatori care se ocupă de ordinea desktopului lor virtual și doresc întotdeauna să aibă totul aranjat. Este, de asemenea, o rețetă pentru o salvare rapidă atunci când un aranjament iconic standard este restabilit după o eroare a unui program - doar restabilirea rapidă salvată cu Desktop stat.
Interesant, programul are, de asemenea, câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi capacitatea de a transfera aplicațiile din bara de activități la tava de sistem. În plus, folosind un desktop, putem ascunde cursorul mouse-ului sau toate pictogramele de pe desktopul de calculator, de exemplu. Înainte de ochii nosi ai colegilor sau a altor chiriași. Pentru desert, obținem capacitatea de a controla nivelul volumului de pe computer cu o rolă cu role. Și cum funcționează totul?
După descărcarea programului Desktop Extrageți doar arhiva în orice loc - programul nu necesită instalare și toate fișierele de configurare abonează-te la dosarul programului. După pornire, o fereastră mică va apărea cu interfața în limba germană. Pentru a schimba limba la poloneză, du-te la marcaj Desktop, și apoi extindeți lista limbilor disponibile făcând clic pe Sprachy - Alegem din listă Polisch.

Suportul programului este extrem de simplu și este limitat la clic pe un buton pentru a salva starea desktopului. Pentru a face acest lucru, doar faceți clic pe salva, Pentru a salva starea curentă a pictogramelor de pe desktop. Pentru a restabili acest stat, faceți clic pe Restabili Alegerea unei poziții adecvate din listă înainte.

În plus față de funcția de bază, merită să aruncăm o privire la marcajul Instrumente, În care ne găsim capacitatea de a ascunde cursorul și pictogramele, configurația de distribuție ferestre, etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu