Principal » Internet » Cum să ascundeți numărul de telefon pe telefonul smartphone Android

Cum să ascundeți numărul de telefon pe telefonul smartphone Android

Internet : Cum să ascundeți numărul de telefon pe telefonul smartphone Android

Dacă prețuim confidențialitatea și nu ne-ar plăcea unii oameni să cheme să cunoască numărul nostru de telefon, există o cale. Cu ceva timp în urmă, când nimeni nu a auzit vreodată de smartphone-uri avansate din punct de vedere tehnologic cu sisteme de operare complicate și specificații care corespund unor computere, funcționarea ascunzătoare a numărului de telefon în timpul apelului a fost extrem de simplă. A fost suficient să introduceți meniul de bază și să selectați opțiunea corespunzătoare. Astăzi, în cazul dispozitivelor Android, este un pic mai complicat. Cu toate acestea, următorul ghid în câțiva pași simpli vă va arăta cum să faceți acest lucru. Totul este arătat pe exemplul versiunii Android 4.X și cei mai populari producători de telefon - LG, Samsung, Sony, HTC.

Unde să încep?

Imaginați-vă o situație pe care trebuie să o numim pe cineva, dar nu vrem ca interlocutorul să știe numărul nostru. În acest scop, deschideți meniul de la Tastatură numerică:

    

Apoi deschideți Meniul pop-up, Unde alegem Setări de conectare. Acum trebuie să facem clic Setari aditionale (De obicei, această opțiune se află în partea de jos a meniului). Acum puteți alege numai ID-ul apelantului. Ochii noștri vor apărea un alt meniu cu trei opțiuni:

- Definește valoarea pentru rețea,

- Ascundeți numărul,

- Afișați numărul.

Cât de ușor de ghicit, trebuie să-l stabilim pe acesta din urmă - Ascundeți numărul.

     

După această operație, care ia literalmente câteva secunde, pe ecranul telefonului viitorii noștri interlocutori în locul numărului de telefon, va apărea o inscripțiePrivat", și ne putem simți puțin mai anonim. Adevărat că întregul proces nu este complicat?

Merită adăugând că unii producători precum HTC sau Samsung aplică diferite tipuri de capac de sistem și interfață modificată. Cu toate acestea, în cazul lor, întregul proces pare aproape identic. Numele unor opțiuni pot diferi ușor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu