Principal » Internet » Cum să ascundeți folderele folosind secretul?

Cum să ascundeți folderele folosind secretul?

Internet : Cum să ascundeți folderele folosind secretul?

Normal 0 21 FALSE FALSE FALSE PL X-NONE X-NONE

Am scris recent ca în câțiva pași simpli pentru a ascunde un dosar, fișier sau orice locație. Este adevărat că acest lucru nu este dificil, dar dacă vrem să ascundem o duzină de dosare diferite în alte locații, trecând în întregul proces poate fi consumatoare de timp și temple. Din fericire, există un program special care se va ocupa de toate acestea automat și în clipirea unui ochi.

O alternativă la dosarele de ascundere manuală este programul SecretFolder, Deci, o modalitate simplă de a se ascunde împotriva altor utilizatori ai computerului oricărui element salvat pe hard diskul computerului. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a păstra confidențialitatea pe computerul pe care o folosim o companie cu colegii, colegii de cameră sau familia. Este demn de remarcat faptul că suportul secretului este extrem de simplu, astfel încât chiar și utilizatorii începători vă vor sfătui să controlați toate opțiunile și să ascundeți cu ușurință folderul sau fișierul selectat. Mai mult, programul pentru protecție suplimentară poate fi protejat de o parolă. Să mergem la inimă și să verificăm cum funcționează totul.

După descărcarea unui fișier de instalare mic și treceți prin procesul de instalare standard, putem seta parola pe care vom proteja dosarele selectate. După determinarea parolei la ochi, va apărea o altă fereastră în care vor apărea dosare selectate, pe care dorim să le protejăm parola și să ne ascundăm. Dacă doriți să adăugați un dosar pentru a ascunde și securitatea, faceți clic pe butonul "Adăugați ", apoi în fereastra Căutare a folderului, selectați locația corespunzătoare.

Adăugarea unui dosar pentru ascunderea și securitatea poate fi chiar mai simplă dacă folosim metoda drag-and-drop - doar prindeți orice folder, apoi trageți-l în fereastra programului SecretFolder. După adăugarea unui dosar la listă, îl putem ascunde (blocare) sau deblochă (deblocați) făcând clic pe opțiunea corespunzătoare din bara.

Recomandat
Lasă Un Comentariu