Principal » Software » Cum de a partaja Internetul de la un computer?

Cum de a partaja Internetul de la un computer?

Software  : Cum de a partaja Internetul de la un computer?

Este adevărat că Internetul este frică de înregistrările de popularitate și este disponibil aproape oriunde, dar nu toată lumea are un pachet de date adecvat sau o acoperire pentru NP. Urmăriți un film. Deci, dacă avem un computer cu acces la Internet, merită să aveți o opțiune de acces la internet de mare viteză la alții. Să verificăm cum să o facem.

Este adevărat că puteți configura în mod corespunzător sistemul și setările de rețea, dar este destul de complicat și nu funcționează întotdeauna. O soluție mult mai bună va profita de un program special care va face totul pentru noi. Vorbesc despre program Mhotspot Lite, Atât de simplu în uz și un instrument foarte util, prin care vom schimba computerul în așa-numitul. Hotspot, oferind conexiunea la internet la alte dispozitive NP. smartphone-uri, tablete, alte computere etc.

Desigur, este necesar un computer cu componente adecvate pentru funcționarea corectă a programului și, în acest caz, un card de rețea fără fir care va putea să se ocupe de mai multe computere simultan. Program Mhotspot Lite utilizează tehnologia virtuală WiFi, care este o componentă a sistemului de operare Windows 7, datorită căruia este posibilă crearea unui așa-numit. hotspot, apoi pe conexiunea la Internet de mediere la altele . În cazul unei parole protejate a punctelor de acces, transmisia este criptată prin WPA2. De asemenea, merită menționat faptul că operarea și configurarea programului au fost limitate la minimum, datorită căruia chiar un utilizator începător fără experiență IT va face față cu succes toate opțiunile. 

Pentru a partaja Internetul prin program, indicați pur și simplu numele Hotspot, setați parola de acces și faceți clic pe butonul Punct de acces virtual. În plus, putem seta numărul maxim de dispozitive care vor putea să se conecteze la rețeaua creată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu