Principal » Internet » Cum să etichetați pe Facebook?

Cum să etichetați pe Facebook?

Internet : Cum să etichetați pe Facebook?

Etichetarea este o modalitate excelentă de a marca conținutul și de ao atribui unui anumit grup. Acest grup este eticheta care a apărut cu ceva timp în urmă pe site-ul de socializare Facebook. Inițial, cu greu nimeni nu știa ce este deloc, dar acum utilizarea acestei soluții este foarte naturală și fără probleme. Să verificăm cum să etichetați pe Facebook?
Să începem cu ceea ce sunt etichete deloc și de ce le folosesc? Dacă vreodata pe Facebook, vom vedea cuvântul precedat de o verificare sau hash în postul de prieteni sau profiluri ale companiei - # - Avem de-a face cu Hashtag. Și ce poate fi un hashtag? Practic, orice expresie, deși Hashtag avea dreptate să fie dreptul de a folosi cuvintele care descriu conținutul dat. De exemplu, dacă postul vorbește despre o excursie la Zakopane, este mai bine să utilizați etichete de eșantion: #zakopane, # munți, #Taters, # Krupówki etc.

Adăugarea etichetelor are cel mai mare semnificație atunci când descriem ceva în câteva postări. De exemplu. Facem un raport de la eveniment, descriem vacanța dvs. într-o duzină de posturi etc. Dacă la sfârșitul fiecărui mesaj vom adăuga aceeași etichetă, utilizatorii care fac clic pe acesta vor fi transferați la toate postările marcate cu aceeași etichetă. Cu toate acestea, nu uitați să adăugați o etichetă adecvată la sfârșit sau la începutul conținutului din post. Să ne amintim și să păstrați moderarea. Etichetarea fiecărui cuvânt (adăugând # în fața unui cuvânt) sau tastarea unei duzini de etichetă sub text nu are sens. În schimb, adăugați mai bine una, etichetă originală.

Recomandat
Lasă Un Comentariu