Principal » Software » Cum să eliberați rapid spațiul pe disc?

Cum să eliberați rapid spațiul pe disc?

Software  : Cum să eliberați rapid spațiul pe disc?

Utilizarea zilnică a calculatorului, chiar și în scopuri de divertisment (navigarea pe site-uri web, vizionarea de filme și ascultarea muzicii) face ca, după un anumit timp pe discul computerului, există fișiere inutile sub formă de fișiere temporare, cookie-uri și alte gunoi. Din fericire, este o modalitate foarte simplă de a scăpa de ele.
În primul rând, mergem la meniul Start și introducem "Curățarea discului " din caseta de căutare, apoi apăsați tasta Enter. După un timp, va apărea o fereastră mică cu posibilitatea de a alege un disc pe care vrem să-l curățăm. În majoritatea cazurilor, cel mai mult "gunoi " adună pe partiția de sistem. După selectarea unei partiții de curățare, faceți clic pe "OK ".

După un timp, analiza partițională va începe. Durata acestui proces depinde, printre altele, de la dimensiunea și numărul de fișiere inutile. După finalizarea analizei, va apărea o fereastră în care putem alege ce să ștergeți. În plus, putem verifica cât de mult spațiu liber vom recupera. Dacă doriți să maximizați eficiența eliminării elementelor inutile, accesați fila "Mai multe opțiuni ", apoi faceți clic pe "Clean " în secțiunea "System Restore și Background Copii". În plus, putem dezinstala, de asemenea, programe inutile în secțiunea "Programe și funcții ".

După selectarea tuturor opțiunilor, faceți clic pe "OK " pentru a începe ștergerea elementelor inutile de pe disc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu