Principal » Software » Cum să creați rapid un punct de restaurare a sistemului?

Cum să creați rapid un punct de restaurare a sistemului?

Software  : Cum să creați rapid un punct de restaurare a sistemului?

Dacă vrem ca computerul să lucreze tot timpul și să lucreze în mod stabil, ar trebui să urmăriți îndeaproape ceea ce instalăm. Din păcate, uneori se întâmplă că chiar și un controlor aprobat și oficial este capabil să deterioreze sistemul. În astfel de momente, punctele de restaurare a sistemului sunt de neprețuit. Cum să le creați și apoi să restaurați?
Este adevărat că putem folosi instrumentul de sistem pentru a restabili sistemul, dar mult mai confortabilă și mai complexă alternativă este programul Restaurare Creator punct. Acesta este un mic, ușor de utilizat, dar un instrument extrem de util, prin care putem gestiona toate restorepoints în Windows XP, Vista, 7 și 8.
Cu acest program, amândoi putem gestiona punctele de recuperare deja create și creați cele noi de la zero. Desigur, putem restabili setările de sistem în starea selectată în orice moment. Prin modul în care punctele de restaurare a sistemului reprezintă o modalitate bună de a vă proteja computerul de la defecțiuni, schimbări neașteptate în setările sau problemele legate de sistemul de registru.
Este adevărat că sistemul poate găsi funcțiile de creare și restaurare a sistemului, dar aceste opțiuni sunt destul de modeste și foarte limitate. Folosind programul Restaurare Creator punct Avem acces la multe funcții și instrumente utile. Desigur, utilizatorii pot configura liber programul selectând, printre altele, o locație pentru restabilirea punctelor, precum și un program pentru crearea și ștergerea punctelor de restaurare. Și cum funcționează deloc?
După descărcarea, instalarea și începerea programului de creator de restaurare, va apărea o fereastră mică. În partea sa centrală, va fi o secțiune cu punctele actuale de restaurare a sistemului.

Numărul de opțiuni este destul de substanțială, dar ne vom concentra asupra funcționalității principale, sau crearea și restaurarea sistemului. Pentru a crea un punct de restaurare a sistemului, trebuie doar să introduceți numele punctului NP în partea de sus a ferestrei. "Punctul de reconstituire vineri!", și apoi faceți clic pe Creați punctul de restaurare personalizat numit.


După o perioadă de timp pe listă, va fi creat punctul de restaurare a sistemului, pe care îl putem activa NP. În viitor, dacă apar probleme după instalarea unui nou program sau a driverelor. Pentru a restaura punct, pur și simplu faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului, și apoi selectați din meniul contextual Restore a selectat Restore Point.

Recomandat
Lasă Un Comentariu