Principal » Internet » Cum să transferați rapid contactele de pe Windows Phone la Android?

Cum să transferați rapid contactele de pe Windows Phone la Android?

Internet : Cum să transferați rapid contactele de pe Windows Phone la Android?

Transferul de date și, în special, lista de contacte pentru telefonul nou achiziționat sau smartphone-ul a fost întotdeauna o mulțime de probleme. În momentul în care trebuia să ne mișcăm contactele de la un vechi smartphone Android la unul nou, informat și despre faptul că sistemul Google a durat de obicei câteva minute și a avut loc fără prea multe necazuri. Dacă vrem să transferăm o listă a contactelor noastre cu un smartphone cu Windows Phone System pentru un nou dispozitiv Android? Da, o putem face cu mâna. Cu toate acestea, atunci când există 100 sau mai mulți oameni pe listă, puteți purta toate secolele. Următorul ghid vă va arăta cum să mutați rapid și ușor lista de contacte de pe dispozitivul de la Windows Phone la Android.

Odată ce începem noul echipament Android, trebuie să vă conectați la contul Google. Dacă nu avem una, este necesar să se înființeze (am scris despre asta AICI).

La momentul înregistrării, sincronizarea datelor este selectată automat. În mod similar, în cazul dispozitivelor care lucrează sub control Windows Phone. Aici, cu toate acestea, conectivitatea are loc cu contul Microsoft, iar datele sunt sincronizate cu astfel de servicii ca Outlook, Contact, Calendar sau SkyDrive (Cloud Disk).

Timp pentru a muta contactele la telefonul dvs. smartphone cu Android. 

După ce a început un nou smartphone, vom intra în magazin Google Play Și descărcați o aplicație gratuită Outlook.COM. După descărcare, vă conectați la contul nostru Microsoft (pe telefonul smartphone Android) introducând login / parolă de la dispozitivul utilizat anterior și descărcați automat e-mailurile și contactele salvate.

Odată ce suntem conectați, programul ne va cere automat să furnizăm contacte pentru a gestiona contactele. Confirmați interogarea și apoi setați preferințele de primire a corespondenței în aplicația descărcată (acestea sunt, de obicei, setările implicite).

Acum cea mai importantă, adică sincronizarea listei de contacte Outlook.COM Cu Android.

Ecranul va afișa automat un mesaj pentru a sincroniza datele cu opțiunea selectată "Sincronizarea contactelor", sau sincronizarea contactelor și "Sincronizare calendar"(sincronizare calendaristică). Acum confirmăm procesul de sincronizare și are loc automat pentru a transfera toate contactele din cont Microsoft În locul potrivit din Android (fila de contact). După câteva minute, vom avea acces la lista completă a contactelor împreună cu toate datele atribuite acestora. Întregul proces ia literalmente câteva minute!

Recomandat
Lasă Un Comentariu