Principal » Internet » Cum să dezinstalați rapid aplicațiile din Android

Cum să dezinstalați rapid aplicațiile din Android

Internet : Cum să dezinstalați rapid aplicațiile din Android

Sistemul de operare Google Android în ultimii ani a câștigat mulți fani și a devenit popular în jurul lumii. În Europa, nu există egali și victorii chiar și de la Apple. Ceea ce a făcut utilizatorii atât de fericiți de ea? În primul rând, ușurința de utilizare, deschidere și acces la sute de mii de jocuri și aplicații plătite și gratuite. Din păcate, se întâmplă că, întrebând magazinul Google Play, instalem Mass, adesea programe inutile care, după un timp, începând să încetinească telefonul smartphone sau tabletă.

Deci, din când în când, ar trebui să faceți un fel de "revizuire " și să scăpați de software-ul pe care nu îl mai folosiți. Există două moduri - primul, tradițional - dezinstalând toate unul câte unul. Cu toate acestea, putem dura foarte mult timp. În plus, aceasta este într-adevăr o ocupație plictisitoare. Al doilea mod este de a dezinstala toate ingredientele inutile în literalmente câteva secunde. Cum să o facă? Următorul ghid va prezenta un mod de a dezinstala instantaneu aplicațiile inutile și jocurile Android. Dacă începeți doar aventura cu Google, citiți-o și veți găsi că va fi extrem de utilă în timpul utilizării zilnice.

Primul și, în același timp, cea mai simplă modalitate de a scăpa de programele inutile nu necesită nici măcar atingerea telefonului smartphone. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul Google cu care dispozitivele mobile sunt cuplate și vom intra Google Play. Acum trebuie să facem clic pe aplicațiile mele Android. După această operație, toate jocurile și aplicațiile sunt afișate pe ecranul monitorului, pe care îl instalez în prezent pe telefonul smartphone sau tabletă. Acum, marcam elementele pe care doriți să le scapi (faceți clic pe pictograma costului de lângă titlurile jocului / aplicației). Gata! Acum conectați dispozitivul mobil la internet (Wi-Fi sau un pachet de date oferite de către un operator de rețea de telefonie mobilă) și așteptați un moment. Aplicațiile dezinstalează automat. Adevărat?

Un al doilea, ușor mai complicat de a scăpa de software nedorit nu necesită pornire a computerului. Tot ceea ce facem de la un smartphone. La început, trebuie să introduceți meniul principal din Setări, Mai târziu, alegeți aplicații și marcați pe cele pe care doriți să le scapi. Noi alegem Elimina și gata.

Cu toate acestea, diferite tipuri de manageri de fișiere sunt de asemenea disponibile în rețea, care, în afară de posibilitatea eliminării mai multor programe, oferă și o serie de alte funcționalități. Ele sunt pur și simplu în utilizare, astfel încât acestea nu ar trebui să cauzeze o problemă chiar și utilizatorilor mai puțin experimentați. Unul dintre ei este gratuit ES Manager de fișiere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu