Principal » Internet » Cât de repede și eficient faceți o copie de rezervă a partiției?

Cât de repede și eficient faceți o copie de rezervă a partiției?

Internet : Cât de repede și eficient faceți o copie de rezervă a partiției?

Se spune că utilizatorii de calculatoare sunt împărțiți în cei care fac backup și cei care vor începe în curând. Din păcate, de obicei impulsul de a începe crearea de backup-uri este pierderea datelor foarte importante. Pentru a evita acest lucru, merită interesat de acest obicei foarte benefic, începând cu un program simplu XXCLONE.
Să începem cu faptul că Xxclone Aceasta este gratuită (excluzând aplicațiile comerciale) un instrument, prin care creăm o copie a securității partiției selectate pe hard disk, cu o partiție de sistem inclusive. Instrumentul este capabil să cloneze o partiție de sistem chiar și în timpul calculatorului. Mai mult, programul are posibilitatea de a crea atât partiția completă de backup, cât și actualizarea copiilor deja create. În loc de a crea din nou o copie, putem adăuga numai elemente noi. Programul se bazează pe un algoritm de hipersync avansat care asigură viteza și eficiența operațiunii.
Din păcate, nu este posibilă crearea unei copii a locației selectate, dar inclusiv simțul XXCLONE - este de a fi drept și fiabil, fără ventilatoare și complicații mai mari. Desigur, programul Xxclone Suportă cele mai populare sisteme de fișiere - FAT și NTFS - și sprijină suporturi de date bazate pe IDE, SATA, SCSI, USB și interfețe FireWire. Este adevărat că programul nu are o versiune poloneză a interfeței, dar simplitatea de funcționare vă permite să creați o copie a utilizatorilor chiar și începători, fără o experiență IT. Să mergem la detalii, adică acțiunile programului menționat.

După instalare și pornirea programului, va apărea o fereastră cu trei file principale și secțiunea principală în care selectăm partiția de clonare și locația de rezervă. Rețineți că trebuie să avem suficient spațiu pentru o copie de rezervă partițională. După selectarea locațiilor corespunzătoare, putem selecta opțiunile de bază sau tipul de copiere copie: total, incremental, registru de sistem în sine etc.

A doua filă "Setări avansate " include opțiuni avansate, cum ar fi algoritmul hiperSync menționat, capacitatea de a dezactiva computerul după procesul de backup, creând un fișier de jurnal etc. După setarea tuturor opțiunilor, pentru a începe crearea unei copii de securitate, apăsați butonul "Start ".

În ultimele „unelte rece “ tab-ul, vom găsi opțiuni suplimentare interesante legate de copierea tag-ul Partition ID-ul de la o sursă la locația țintă, opțiunea de a configura programul de backup, etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu