Principal » Software » Cum să identificați rapid și eficient placa grafică?

Cum să identificați rapid și eficient placa grafică?

Software  : Cum să identificați rapid și eficient placa grafică?

Când cumpărați un computer gata sau obțineți-l ca un cadou, nu știm întotdeauna ce se ascunde sub locuință. Este adevărat că avem broșurile corespunzătoare și autocolante publicitare, dar specificația exactă a componentelor individuale este uneori un mister. Din fericire, nimic nu te împiedică să spargi acest mister. În textul următor, vom explica cum să obținem informații detaliate despre componente, în principal despre placa grafică.

Pentru o persoană care folosește un computer pentru a nu funcționa numai, dar, de asemenea, să se distreze, cea mai importantă piesă de hardware este instalată placă grafică. Aceasta este în principal de la ea depinde de ce calitate va afișa grafică în jocuri. Este adevărat că la fel de important este procesorul și cantitatea de memorie RAM, video, dar este un element fundamental responsabil pentru jocurile pe calculator, lichiditatea lor, calitatea graficelor afișate etc. 

Deși pentru a afla ce model de card este în interior, putem folosi managerul de dispozitive de sistem, deși merită să ne amintim că informațiile afișate sunt doar de bază și incomplete. Pentru a deschide directorul de dispozitive, faceți clic dreapta pe pictograma computerului de pe desktop. Apoi, din meniul contextual afișat, selectați „Properties “ și într-o fereastră nouă pe partea stângă, faceți clic pe „Device Manager “. Apoi, în fereastra următoare cu poziția "Carduri grafice " faceți clic pe o săgeată mică pentru a extinde lista.

Din păcate, această metodă nu este adresată celor care doresc să obțină informații detaliate despre o subansamblă specifică. Dacă cineva dorește mai multe informații, ar trebui să vă ducă cu software dedicat, de exemplu. Spectacol. Instalarea și funcționarea programului este foarte ușoară și chiar utilizatorii novice pot face față tuturor opțiunilor. După instalare și pornirea programului, va apărea o fereastră cu filele în care găsim date despre componentele individuale ale computerului. 

Pentru informații de bază despre întregul computer, faceți clic pe butonul "Rezumat " - toate datele de pe CPU, RAM, placa de bază, placă grafică, hard disk, unități, carduri, muzică și sistemul de operare vor fi colectate într-un singur loc. Dacă doriți să obțineți informații detaliate despre componentele individuale, de exemplu o placă grafică, faceți clic pe fila Dreapta. Interesant, programul oferă posibilitatea de a salva informații sub formă de dump, un fișier SPECCY, XML sau sub forma unui fișier text obișnuit. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu