Principal » Internet » Cât de repede și eficient ascuți o fotografie neclară?

Cât de repede și eficient ascuți o fotografie neclară?

Internet : Cât de repede și eficient ascuți o fotografie neclară?

Fără înțeles, ne ocupăm de fotografie profesional și profesional sau amator pentru nevoile familiei, va fi întotdeauna o fotografie nereușită. Poate că pe aparatul de fotografiat sau pe telefon se afișează, totul arată grozav, dar după afișarea fotografiei de pe televizor sau pe computer toate erorile vin afară. Cât de repede și eficient reparați un focus sau o fotografie ușor neclară? 

Prescripție pentru ușor în afara focusului sau fotografii mutate poate fi un program interesant și ușor de utilizat SmartDeblur. Acest lucru este foarte simplu de utilizat un instrument al cărui obiectiv principal este de a ascuți fotografiile fără rezerve, neclară și neclare. Cu această mică aplicație dintr-o fotografie nereușită și potențial neinteresantă, putem crea o fotografie ascuțită și bună. 

După descărcarea instalatorului și a instalării, începem programul SmartDeblur. Într-o fereastră nouă din stânga există trei secțiuni. În prima secțiune, vom găsi opțiuni pentru estompare, în a doua opțiuni de ascuțire, în al treilea parametrii responsabili pentru neclaritatea etc. Amintiți-vă că programul de la versiunea 2.2 este plătit și necesită activare, motiv pentru care imaginea prezentată în această versiune va purta ape. Programul este versiunea gratuită 2.0 beta. 

După selectarea unei fotografii specifice la Sharpens, faceți clic pe opțiunea Opțiunea "Analizați blur " - În acest timp, programul va procesa o imagine întreagă în căutarea celui mai bun mod de a ascuți. Procesul, în funcție de gradul de estompare a imaginii și de rezoluția acestuia, poate dura de la o duzină de secunde la câteva minute. După finalizarea analizei, putem schimba setările sau putem salva efectul finit făcând clic pe pictograma floppy disk din colțul din stânga sus al programului.   

Recomandat
Lasă Un Comentariu