Principal » Software » Cât de repede și eficient screenshot-ul?

Cât de repede și eficient screenshot-ul?

Software  : Cât de repede și eficient screenshot-ul?

Teoretic, luând o captură de ecran sau dacă cineva preferă, fotografia desktop nu este dificilă. Teoretic. Nu este vorba despre a face o fotografie cu o cameră, ci pentru a consolida întregul ecran curent sau fragmentul său specific. Mai jos sunt două moduri pentru dvs .: unul folosind un program special, iar celălalt utilizând instrumente încorporate în sistemul de operare Windows.

Pe web, putem găsi o mulțime de programe mai mult sau mai puțin intuitive pentru crearea de capturi de ecran. Alegerea acestui lucru este destul de dificilă, dar am făcut-o pentru dvs. și ați selectat unul care va lucra în toate lucrările de bază. Vorbesc despre program Lightshot, care este, gratuit și foarte simplu de aplicații de utilizare pentru a face capturi de ecran, practic, în două etape. În plus față de funcția de captură de ecran tradiționale, ofertele de aplicare mai multe funcții de modificare a imaginii folosind un editor extins, care este disponibil on-line pe site-ul PrtScr.COM.

Cu Lightshot putem crea capturi de ecran ale întregului ecran (sau câteva în același timp, dacă folosim mai multe monitoare) și elemente selectate. Instalarea programului Lightshot rulează normal și foarte repede. După pornire, aplicația urmărește tava de sistem și este vizibilă sub formă de pene roz. De acum încolo, pur și simplu apăsăm tasta "Imprimare ecran " de pe tastatură. După un timp, ecranul va fi întunecat și putem selecta orice zonă a ecranului sau întregul ecran cu mouse-ul. Două dungi cu mai multe opțiuni vor apărea sub cadrul cu zona marcată. Putem edita dumpul, salvați-l, adăugați un cadru, săgeată, anulați acțiunea etc.

Dacă nu intenționăm să luăm screenshot-uri prea des, putem folosi o modalitate simplă de a crea o captură de ecran complet utilizând unelte de sistem. Pentru a face acest lucru, doar apăsați tasta "Imprimare ecran ", apoi în fereastra de vopsea MS, apăsați Ctrl + V Chay Combinație. Putem lua, de asemenea, o captură de ecran a ferestrei active - în acest scop, apăsați ALT + Amestec PRINT SCREEN. După lipirea capturilor de ecran în MS vopsea, putem folosi instrumentul de redimensionare a dimensiunilor încorporate, cultând etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu