Principal » Internet » Cât de rapid și eficient elimină aplicațiile pe Android?

Cât de rapid și eficient elimină aplicațiile pe Android?

Internet : Cât de rapid și eficient elimină aplicațiile pe Android?

Uneori, cumpararea unui apel telefonic sau cu regulile de promovare ale operatorului, primim un dispozitiv cu multe aplicații inutile. Dacă smartphone-ul sau tableta are un sistem de operare Google Android 4.0 sau mai nou, curățarea și eliminarea acestor aplicații se vor dovedi a fi o pâine cu unt.

În sistemele Android mai vechi (sub 4 ani.0) Eliminarea aplicației a fost destul de tmulată și obositoare. Din fericire, sistemul de la Google dezvoltă constant luând în considerare nevoile și sugestiile utilizatorilor. În sistemele mai noi, a existat o modalitate de a elimina simplu și rapid aplicația. Cum să o facă?
După introducerea meniului, mergeți la marcajul cu aplicația pe care doriți să o ștergeți. Apoi selectați "Meniu " și faceți clic pe lista de pe "Editați " sau "Uninstall ".

Dacă am ales "editați " putem muta pictograma oricărei aplicații. Dacă vrem să o ștergem, o ținem și o mutăm în partea superioară a ecranului pe câmpul "Șterge ". Dacă, totuși, am ales "dezinstalați" doar pentru a alege pictograma potrivită și apoi confirmați dorința de a elimina aplicația.

Recomandat
Lasă Un Comentariu