Principal » Internet » Cât de rapid și eficient verificați starea hard diskului?

Cât de rapid și eficient verificați starea hard diskului?

Internet : Cât de rapid și eficient verificați starea hard diskului?

Contrar aparițiilor, hard disk-ul este unul dintre cele mai importante componente ale computerului. Acolo stochează rezultatele muncii dvs., de învățare, fotografii de vacanță, documente importante, scrisori sau o colecție de filme sau muzică. Prin urmare, trebuie să avem grijă de starea hard diskului și să urmărim orice schimbări. Cum să o facă?

Eșecul hard disk - Pentru mulți oameni o astfel de perspectivă petrece un vis din ochi. Deși putem face o copie a securității datelor importante, dar nu este întotdeauna posibilă. Este greu pentru o idee bună să determinați ce disc se va descompune și când. Se întâmplă că discul vechi și uzat va funcționa prin deficiențe timp de 5-10 ani, iar altul, cumpărat acum câteva luni refuză brusc să se supună. Deci, cum să verificați dacă discul este eficient dacă merită echipat cu o stocare de date înlocuitoare? Putem folosi un program special al cărui sarcină principală este de a monitoriza activitatea hard diskurilor instalate pe computerul dvs. 

Unul dintre aceste programe este Crystaldiskinfo. Instalarea și funcționarea programului este foarte simplă, datorită căruia chiar și utilizatorii începători se vor sfătui reciproc cu mastering toate opțiunile și analizând starea hard diskului instalat pe computer. După descărcarea programului și începeți instalarea, merită să ne amintim să nu instalați orice add-on-uri propuse de instalator. Pentru a evita acest lucru, faceți clic pe "Instalarea personalizată ", și apoi debifați toate articolele. 

După instalare și pornirea programului Crystaldiskinfo, Ochii noștri vor fi eliberați o fereastră în care sunt afișate toate informațiile despre hard disk-urile instalate. 

În partea superioară există file responsabile pentru discurile individuale - după ce faceți clic pe elementul selectat, programul va afișa toate informațiile care acoperă numărul de serie, interfața, modul de transfer, dimensiunea tamponului, temperatura etc. În plus, în bara de instrumente veți găsi opțiuni suplimentare pentru reîmprospătare automată, activată cu sistemul de operare Windows, pictograma din bara de activități etc. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu