Principal » Internet » Cât de repede și eficient scapă de componentele dăunătoare?

Cât de repede și eficient scapă de componentele dăunătoare?

Internet : Cât de repede și eficient scapă de componentele dăunătoare?

Dacă folosim adesea internetul, tragem o mulțime de fișiere, folosim mesageri mai devreme sau mai târziu, componentele dăunătoare și ingredientele periculoase sunt imbricate pe disc. Este în valoare de profilactic echipat cu un program adecvat care va detecta și elimina elementele nedorite în timp.
Un astfel de program poate fi Crystal Security. Este un modern, ușor de utilizat, nu necesită instalarea de software și foarte eficientă, prin care detectați și apoi luptăm și eliminăm tot felul de componente periculoase și dăunătoare pe computerul dvs. cu Windows.
Programul poate fi stocat pe o memorie USB portabilă sau pe un disc virtual în nor. Oricum, securitatea cristalului se bazează pe tehnologia cloud computing (cloud computing), datorită cărora toate operațiunile și activitățile desfășurate de program se bazează pe servere externe, care la rândul lor se traduce într-un apetit foarte mic pentru resursele de sistem și stabilitatea sistemului.  Mai mult, utilizatorul poate configura liber programul, de exemplu, setarea programului de scanare a hard diskului. Este de remarcat acordarea atenției la posibilitatea stabilirii nivelului de securitate și a gradului de control NP. Alegerea fișierelor care trebuie luate în considerare la scanarea. Să spunem cum funcționează în practică.
După descărcarea programului Crystal Security, Doar despachetați arhiva la orice locație, și apoi dublu-clic pe butonul din stânga al mouse-ului pe fișierul. După un timp, va apărea fereastra programului. În primul rând, schimbăm limba la poloneză - în acest scop, faceți clic pe Setări, și apoi din listă Limba noi alegem Lustrui și aprobăm selecția cu butonul aplica.

După repornirea programului, interfața va fi în limba noastră maternă. Programul va funcționa tot timpul în monitorizarea fundalului computerului în căutarea pericolelor, dar dacă doriți să verificați întregul sistem pentru software-ul dăunător, putem face clic pe Verifica, și apoi confirmați selecția făcând clic pe BINE.

După un timp, programul va intra în modul de verificare și va efectua întreaga analiză a sistemului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu