Principal » Software » Cât de rapid și eficient identificați componentele de pe computerul dvs?

Cât de rapid și eficient identificați componentele de pe computerul dvs?

Software  : Cât de rapid și eficient identificați componentele de pe computerul dvs?

Se întâmplă că folosirea unui computer pentru o lungă perioadă de timp uităm ce se ascunde într-adevăr. Uneori, această cunoaștere este esențială, de exemplu atunci când doriți să actualizați driverele, să instalați programe noi sau să modificați pur și simplu computerul prin schimbarea de exemplu. Placă grafică sau procesor. Din fericire, există câteva modalități simple de a verifica componentele instalate pe computer.
Deși putem instala software special pentru a identifica componentele computerului, de exemplu în orice moment. Spectacol sau Everest, Dar dacă nu avem nevoie de informații detaliate și cuprinzătoare și numai date de bază "pe deja", putem folosi două metode simple și rapide. Unul dintre ei - mai simplu - ne oferă acces la informații de bază despre componentele computerului.
Aceasta se referă la managerul de dispozitive care afișează o listă de componente și module de pe computer. Pentru a le deschide, faceți clic dreapta pe pictograma "Computer " de pe desktop sau în meniul Start, apoi într-o fereastră nouă din stânga, faceți clic pe opțiunea "Device Manager ". După o perioadă de timp, va apărea o fereastră nouă cu un copac de subansamblare. La partea superioară a numelui calculatorului și secțiunile inferioare, adică. Carduri grafice, carduri de rețea, tastaturi, controlere etc. Doar faceți clic pe o săgeată mică pentru a extinde secțiunea și a verifica modelul componentei.

Dacă avem nevoie de date ușor precise. Pe subiectul sistemului, utilizați comanda "Systeminfo ". În acest scop, introducem meniul Start și în câmpul "Programe de căutare și fișiere " Introduceți "cmd ", apoi apăsați Enter. După un timp, va apărea o fereastră cu linia de comandă în care intrăm în comanda "Systeminfo ". După apăsarea pe Enter, după o scurtă perioadă de timp, va fi o listă destul de mare de informații despre numele computerului, sistemul instalat, data instalării sistemului, timpul de lucru, adresele IP etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu