Principal » Internet » Cât de repede și pur și simplu accelerează funcționarea Firefox?

Cât de repede și pur și simplu accelerează funcționarea Firefox?

Internet : Cât de repede și pur și simplu accelerează funcționarea Firefox?

Mozilla Firefox Browser este acum probabil cea mai populară soluție din Polonia. Nimic nu este ciudat că utilizatorii caută modalități de a accelera acest instrument. Astăzi, am decis să vă servim câteva sfaturi simple care să permită un pic pentru a îmbunătăți funcționarea Firefox fără a interfera cu setări avansate și configurare.
Dacă am folosit un browser pentru o lungă perioadă de timp Firefox, Instalat o mulțime de aditivi și extensii, funcționarea programului poate lăsa mult din când în când. Nu e de mirare, deoarece toți aditivii și extensiile sunt active și afectează încetinirea și reduc stabilitatea. Pentru a remedia acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să conectați aditivi și extensii inutile. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fasciculul Firefox din colțul din stânga sus al ecranului, apoi selectați "ADD-ONS " în meniul contextual.

Apoi, într-o filă nouă, mergeți la secțiunea "Plugin " pentru a afișa o listă cu toate add-on-urile instalate. Acum ar trebui să verificați ce pluginuri sunt necesare pentru noi, pe care le folosim și am uitat deloc deloc. Pentru a dezactiva conectorul dat, pur și simplu faceți clic pe butonul din dreapta de la nume, apoi selectați "Nu activați niciodată" din lista afișată. De acum înainte, pluginul inutil va fi inactiv și, astfel, nu va lua browserul alocat resurse Firefox.

Recomandat
Lasă Un Comentariu