Principal » Internet » Cum se sincronizează Google Chrome între două computere?

Cum se sincronizează Google Chrome între două computere?

Internet : Cum se sincronizează Google Chrome între două computere?

Fiecare suport pentru laptop și un computer desktop se luptă cu problema transferului de date între hardware-ul lor. De asemenea, este incomod să navigați pe Internet fără a avea istoria completă și marcajele. Din fericire, dacă sunteți un utilizator Google Chrome, puteți sincroniza datele browserului între două computere. 

În acest scop, aveți nevoie de un cont Google - dacă aveți Gmail, contul YouTube sau Picassie - Conectați-vă la aceste date. Contul Google este partajat pentru toate serviciile acestui gigant.  Pentru a face acest lucru, accesați setările browserului și urmați fereastra de conectare acolo. 

Apoi introduceți panoul Setări avansate de sincronizare, În care puteți alege elemente individuale care vor fi sincronizate: de la istoricul de navigare, prin marcaje, parole, la autocomplete și carduri deschise. 

Datorită unei astfel de operații simple, marcajele și istoricul navigării vor fi trimise la serverele Google (criptate) și primind o a doua copie a browserului, dacă sunteți logat la acesta. Acest lucru va facilita în mod semnificativ navigarea pe Internet folosind mai multe computere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu