Principal » Software » Cum se creează un dosar invizibil în Windows?

Cum se creează un dosar invizibil în Windows?

Software  : Cum se creează un dosar invizibil în Windows?

Windows are multe caracteristici interesante pe care nu le cunoaște toată lumea. Un exemplu poate fi dosare pe care le putem cripta, schimba pictogramele, numele, locația etc. Interesant, există, de asemenea, posibilitatea de a ascunde un dosar, deși nu este la fel de simplu și necesită mai multe tratamente. Să verificăm cum să o facem. 

Posibilitatea de a ascunde dosarele va fi utilă în primul rând pe cei care folosesc un computer la compania NP. cu un colaborator, un coleg de cameră sau o familie. Deși puteți crea conturi separate, dar dacă cineva dorește să aibă un cont și câteva secrete, el ar trebui să creeze un dosar invizibil. Acest lucru nu este dificil, deși necesită mai multe tratamente. Din păcate, în Windows, nu putem face acest lucru cu câteva clicuri un mouse.

Primul pas la crearea unui dosar invizibil este

..

Creați un dosar. Obiect nou poate fi creat atât pe desktop, cât și în orice director de pe hard disk. Nimic nu împiedică acest dosar să creeze pe o memorie USB portabilă, cartela de memorie ETC. Amintiți-vă, totuși, că, datorită specificității sale, trebuie să vă amintiți locația exactă - Căutarea unui dosar invizibil poate fi problematic. 

După crearea unui nou dosar, faceți clic pe el din dreapta pe acesta, iar apoi din meniul contextual, selectați "Proprietăți " și într-o fereastră nouă, faceți clic pe fila "Personalizare " și apoi pe " Schimbați butonul pictogramei ". În fereastra următoare, selectați o pictogramă goală, apoi faceți clic pe "OK " și "Aplicați " în fereastra Proprietăți. De acum înainte, dosarul va fi fără o pictogramă.

Apoi ștergeți semnătura în dosarul. Pentru a face acest lucru, în meniul Start, introduceți "caractere " din caseta de căutare și faceți clic pe Enter. Într-o fereastră nouă, alegem un semn gol sau un spațiu inseparabil. Apoi, faceți clic pe „Select “ buton, și apoi „Copy “.

În pasul următor, mergeți la un dosar ascuns, faceți clic dreapta pe acesta și din meniul contextual, selectați "Redenumiți ". Apoi lipiți semnul copiat anterior utilizând combinația de taste CTRL + V. 

De acum înainte, după copierea folderului la desktop pentru ao vedea, va trebui să selectați zona cu un mouse în zona sa.

Recomandat
Lasă Un Comentariu