Principal » Internet » Cum de a crea sau despachetați arhiva de fișiere?

Cum de a crea sau despachetați arhiva de fișiere?

Internet : Cum de a crea sau despachetați arhiva de fișiere?

Uneori este suficient să găsești un weekend interesant cu prietenii tăi, un eveniment de familie sau o vacanță, astfel încât pe discul nebun de la câteva sute de fotografii cu fotografii. Uneori este greu de stăpânit, iar dacă vrem să avem comanda toate fotografiile care urmează să fie ambalate în arhivă. Ce este acest lucru și cum să o faceți?

Într-un sens, arhiva este un dosar închis, un fel de sertar, deci chiar și câteva mii de fișiere se transformă într-un singur pachet. Dacă avem multe galerii pe disc, merită să le împachetați pentru a păstra ordinea și ușurează ușor sistemul de la necesitatea procesării unui astfel de fișiere. Pentru a face acest lucru, este necesar un program adecvat, iar un exemplu de un astfel de instrument este Ashampoo Zip gratuit, adică gratuit, convenabil de utilizat și un instrument eficient de arhivare a datelor.

În ceea ce privește betoanele tehnice, acest program se va ocupa de peste 30 de cele mai populare formate de arhivă, inclusiv zip, 7-zip, cabină, gudron, rar, zipx, arc, arc, ace, msi, dmg, lzma, LZH etc. Interesant, în plus față de funcțiile de bază axate pe manipularea arhivării, adică crearea de pachete de date și despachetarea conținutului lor, folosind programul Ashampoo Zip Free Putem crea o arhive SFX care se auto-extrage (cu o extensie .Exe), datorită căruia putem trimite un pachet de date de ex. O galerie foto pentru o altă persoană și ea va putea despacheta tot conținutul fără a trebui să instaleze software extern.

Folosind programul, utilizatorul poate repara, de asemenea, fișierele zip deteriorate, precum și utilizarea unei înregistrări multi-statare, adică partajarea arhivelor la piesele mai mici, care pot fi trimise în anexă într-un e-mail. După instalarea programului Ashampoo Zip Free Se integrează cu un strat de acoperire a sistemului. Serviciul este foarte simplu și chiar utilizatorii începători fără o experiență IT se vor ocupa de mastering toate opțiunile. Interfața seamănă cu un ușor aspect de Windows 8 și UI moderne suprapuneri, care permite, de asemenea, pentru utilizare comodă pe dispozitive tactile.

După instalarea și executarea ASHampoo Zip Free, va fi o fereastră în care cele două opțiuni cele mai importante sunt în partea stângă, adică. Crearea unei noi arhive din fișierele salvate pe un hard disk sau deschideți o arhivă deja creată pentru a vizualiza conținutul sau despachetarea tuturor fișierelor într-o anumită locație. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu