Principal » Internet » Cum se creează o copie de rezervă a fișierului sau al dosarului selectat?

Cum se creează o copie de rezervă a fișierului sau al dosarului selectat?

Internet : Cum se creează o copie de rezervă a fișierului sau al dosarului selectat?

Am scris recent „cât de repede și eficient a face o copie de rezervă a partiției?", Astăzi vă sugerăm să creați o copie de rezervă a oricărei locații: folderul, dosarul, fișierul, fișierul și chiar întreaga partiție.
Așa cum am menționat de mai multe ori, un utilizator care nu a avut niciodată o copie a securității, deoarece el credea că nu este nevoie, mai devreme sau mai târziu el ar fi destul de brutal "convertit ". Dacă pierdeți o colecție de fotografii de vacanță, pierderea nu va fi severă, dar dacă ștergeți singura copie a NP. Teza de masterat, consecințele pot fi deplorabile. În zilele noastre, doar un moment de neatenție, de exemplu. Software-ul rău intenționat a făcut daune uriașe și ireversibile. Ireversibil dacă nu folosim copii de siguranță.
Dacă doriți să începeți, un program de mare pentru început poate fi Areca Backup. Este gratuit, împărtășită în termeni de licență open source, folosind noi creăm și apoi veți restabili orice locație la computer, dacă este necesar. Poate fi atât o întreagă partiție (de ex. Sistem), precum și un dosar specific, o colecție de director etc. În plus față de crearea și restaurarea unei copii de securitate, Areca Backup oferă posibilitatea de comprimare și de fixare a fișierelor sau a dosarelor cu parolă. Pentru desert, obținem funcția de trimitere a rapoartelor de la toate operațiile la e-mail. Și modul în care funcționează modulul de copiere de bază de securitate?

După descărcarea, instalarea și începerea programului Areca Backup Fereastra principală va apărea. La început, secțiunile individuale sunt goale. Dacă vrem să creăm o copie a unei anumite locații sau a unui fișier, faceți clic pe butonul "Selectați ", apoi din copacii locației căutăm o destinație, de exemplu. Dosar cu fotografii. În funcție de dimensiunea unui dosar dat, procesul de analiză poate dura până la câteva minute. După terminarea analizei din stânga, un copac de foldere va apărea într-o anumită locație.

Pentru a crea o copie de rezervă, faceți clic dreapta pe elementul selectat, apoi selectați "Backup " din meniul contextual. După un timp, va apărea o fereastră de configurare cu mai multe opțiuni. Cel mai important lucru este locația țintă. Putem folosi dosarul implicit creat de program, precum și singur alege orice loc (de ex. hard drive portabil). Pentru a selecta locația țintă, faceți clic pe „Utilizarea o anumită locație “ opțiune, apoi făcând clic pe „Select “, selectați locația în care copia de rezervă va fi salvată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu