Principal » Software » Cum se creează o unitate de disc de la RAM?

Cum se creează o unitate de disc de la RAM?

Software  : Cum se creează o unitate de disc de la RAM?

De obicei, doresc să aibă o unitate mai mare, doar vom merge la magazin și să cumpere un dispozitiv nou sau să facă o curățare mare eliminarea fișierelor inutile, muzică, filme sau dezinstalarea programelor. Care, totuși, să accelereze semnificativ eficiența hard diskului? Este ușor - faceți doar un disc de la RAM rapidă.

Desigur, nu este vorba despre nici o modalitate manuală de a interfera în construirea discului și memoria RAM - vom face tot ce utilizează un software special numit Ramdisk. Ce este asta? Ei bine, acest lucru este un instrument foarte interesant și util, prin care vom crea o suplimentare și caracterizată prin eficiență foarte mare, un hard disk temporar. Creat de acest instrument, vom crea un hard disk mic, dar foarte rapid, care va fi caracterizat de transferuri interne foarte mari, precum și de un timp de acces extrem de scurt pentru datele salvate. Acesta va îmbunătăți semnificativ eficiența globală a muncii a întregului sistem și a computerului, dar amintiți-vă că aceasta este o memorie temporară.

În plus, merită să ne bucurăm că Ramdisk este dedicat utilizatorilor care au cel puțin 4 GB de memorie RAM în computerele lor. Cu o cantitate mai mică de alocare, chiar și jumătate poate afecta grav eficiența sistemului. Programul vă permite să creați un disc cu o capacitate maximă de 4 GB, deși ne amintim că nu folosim aceste capabilități atunci când avem doar 4 GB de RAM instalat pe computerul dvs. Desigur, puteți dezactiva discul în orice moment.

Cum să creați un berbec cu Ramdisk?

După descărcarea și instalarea programului, începem să configuram. Aceasta nu este o sarcină dificilă, deși există opțiuni necunoscute în fereastră. În primul rând, mergem la fila "Setări ", în care putem alege dimensiunea hard disk-ului creat. În acest moment, ar trebui să ne amintim despre câteva principii. În primul rând, să încercăm să alegem un maxim de jumătate instalat în computerul de memorie RAM. De asemenea, putem verifica cât de multă memorie utilizează sistemul în orice moment dat și apoi alocați spațiul liber de la care sistemul Windows nu utilizează în prezent. În plus, putem alege un sistem de fișiere și locație pentru fișiere temporare și de a da un nou depozit.

De asemenea, merită să acordați atenție filei "LOAD / SAVE ", unde găsim o opțiune interesantă de a salva și încărca automat fișierele stocate pe discul RAM. După configurarea acestei opțiuni, nu va trebui să vă amintiți pentru a salva și copia toate fișierele de pe disc nou create înainte de a opri și după pornirea calculatorului. În fila "System Log ", găsim o listă a tuturor operațiunilor făcute utilizând un nou disc, în timp ce în ultima filă "Opțiuni " veți găsi opțiuni pentru întârziere de inițializare, susținere etc.

Dacă suntem siguri că toate opțiunile au fost setate corect, faceți clic pe butonul "Start RAMDISK " pentru a crea o unitate HDD de la RAM. De asemenea, trebuie să confirmați consimțământul pentru a instala driverul necesar pentru funcționarea corectă a noului disc RAM. După un scurt timp în dosarul "Computer", printre alte discuri fizice instalate pe computer și conectat la acesta prin interfața USB, va apărea un alt element - un disc RAM cu o capacitate predeterminată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu