Principal » Gaming » Cum să controlați un porc în Minecraft?

Cum să controlați un porc în Minecraft?

Gaming  : Cum să controlați un porc în Minecraft?

Minecraft este un joc care a făcut o carieră imensă în Polonia și în lume. În prezent, se joacă milioane de utilizatori. Nu toată lumea, totuși, cunoaște toate posibilitățile acestei producții. Creatorii din fiecare actualizare adaugă ceva nou. Una dintre funcțiile mai interesante este posibilitatea de a conduce pe un porc în direcția pe care o alegeți. Cum să faceți acest lucru, veți afla mai târziu în ghid.

Porcii din Minecraft se întâlnesc destul de des. Până acum, au servit în principal ca o sursă de carne de porc. in orice caz Versiunea 1.4 Putem trece pe ele în același timp. Acest lucru vă permite să traversați rapid harta și să îmbunătățiți semnificativ mișcarea. Ce ar trebui să știți că puteți controla un porc?

La început, trebuie să găsim animalul potrivit. Porci care pot fi controlați şa. Când găsim acest lucru, vom avea nevoie de ea încă morcov. Pentru a crea acest element, trebuie să remediem unul cu celălalt tijă și morcov. În acest fel, obținem un instrument pentru controlul unui porc. 

Când ne apropiem de animal, tragem un baston cu un morcov și sari pe șa. De acum înainte, avem control complet. Porcul va gestiona exact unde direcționăm morcovul. Controlul este foarte ușor și oferă utilizatorului multe posibilități. Datorită acestui lucru, putem, de exemplu, să aranjăm curse sau să construim obstacole sportive pentru porci. Merită să ne amintim că porcii din Minecraft nu pot înota.

Recomandat
Lasă Un Comentariu