Principal » Internet » Cum să controlați în mod corespunzător programele?

Cum să controlați în mod corespunzător programele?

Internet : Cum să controlați în mod corespunzător programele?

Computerul în zilele noastre servește nu numai pentru muncă, ci și pentru distracție și comunicare. Desigur, sistemul însuși nu se va ocupa de toate sarcinile, motiv pentru care nu vom evita instalarea multor programe. Uneori programul se va dovedi a fi mare, altfel fără speranță și apoi Advanced Uninstaller Pro intră în acțiune.
Deși putem folosi programul de sistem pentru a elimina programe, dar în cele mai multe cazuri după dezinstalarea programului rămân fișiere care nu sunt necesare, etc. După multe luni, aceste fișiere inutile pot genera pierderi mari. Dacă vrem să fim siguri că programul a fost complet eliminat, ar trebui să fie interesat de un instrument numit Advanced Uninstaller Pro. Principalul, deși nu este singura sarcină este de a dezinstala aplicațiile și programele de pe computerul dvs. În plus, programul va gestiona browserele, repararea registrului sau a altor elemente incluse în sistem.
Cel mai important lucru este modulul pentru a scoate toate software-ul de pe hard disk. Ei bine, acest modul afișează o listă completă de programe instalate pe un computer cu o descriere exactă, o dată de instalare, o arhitectură (32 sau 64 de biți) etc. Mai mult, Avansat Uninstaller Pro este echipat cu o funcție suplimentară de monitorizare a modificărilor care apar după instalarea unei noi aplicații. Mai mult, atunci când dezinstalați orice aplicație, programul analizează cu atenție toate fișierele și elimină nu numai directorul rădăcină al programului instalat, ci și toate directoarele legate, intrările de registry etc. Pe scurt, după îndepărtarea unui program dat, nu va exista practic nici o urmă în sistem.
În plus față de funcțiile de bază, în program Advanced Uninstaller Pro De asemenea, găsim module suplimentare pentru gestionarea și monitorizarea panoului de control, a fonturilor instalate, a panoului de pornire etc. Pentru desert, obținem un instrument pentru a elimina fișierele inutile sau duplicate. Cu toate acestea, acest lucru nu este un scop, deoarece în resursele programului găsim și add-on, cu care vom elimina istoria paginii vizualizate, cookie-uri și cataloage temporare clare. Și cum funcționează în practică?

Interfața programului la prima vedere seamănă cu un pic de un nou aspect Windows 8. Instrumentele individuale ascunse sunt sub plăci colorate, deși cel mai important element cu semnătura "Instrumente generale ". Sub aceasta există opțiuni responsabile pentru programele de dezinstalare, monitorizarea aplicațiilor, modulul de control al aplicațiilor care rulează pe pornirea sistemului, modificările la modulul de pornire etc. cec Să modul în care programele de dezinstalare arata ca.

După ce faceți clic pe lista de gresie "Dezinstalați programe", va apărea o listă a tuturor programelor, aplicațiilor și jocurilor instalate. În plus față de numele și icoanele programului, pe listă va apărea data instalării și arhitecturii. Dacă lista este foarte lungă, putem introduce numele numelui în caseta corespunzătoare. Pentru a șterge programul, pur și simplu selectați-l cu mouse-ul din stânga și apoi faceți clic pe „Uninstall “ și apoi urmați instrucțiunile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu