Principal » Internet » Cum să controlați eficient multimedia pe computerul dvs?

Cum să controlați eficient multimedia pe computerul dvs?

Internet : Cum să controlați eficient multimedia pe computerul dvs?

Mulți oameni presupun că mass-media nu prea mult prea mult. Sute de filme, mii de melodii, sute de mii de fotografii. Toate frumos și frumos, dar dacă vrei controlul asupra muntelui de fișiere, începe scările. Din fericire, putem găsi programe utile care vor îmbunătăți munca și distracția. Un exemplu de astfel de program poate fi XBMC.
Folosind programul XBMC, putem controla chiar și o mare bibliotecă multimedia salvată pe discul computerului. Programul din acțiunea sa seamănă cu un sistem ușor de sistem Windows Media, deși serviciul și aspectul pare mult mai bine. Desigur, aplicația poate acționa în modul ecran complet, făcând serviciul mult mai plăcut și mai ușor, iar acest lucru la rândul său se traduce într-o calitate mai bună a fotografiilor sau filmelor afișate. Mai mult decât atât, toate funcțiile oferite de XBMC poate fi susținută în mod tradițional, folosind o tastatură și mouse-ul precum și cu un smartphone după instalarea aplicației corespunzătoare compatibile cu iOS sau Android.
Ca și cum acest lucru nu a fost suficient, programul oferă, de asemenea, un număr de alți aditivi în plus față de funcțiile de bază ale multimedia. Putem, printre altele, vizualizăm prognoza meteo, setările de sistem, schimbarea pielii etc. De asemenea, putem descărca opțiuni suplimentare de pe Internet sub formă de pluginuri dedicate. Există, de asemenea, alte funcții XBMC, cum ar fi căutarea subtitrărilor pentru filme, funcții de karaoke, capacitatea de a crea liste de redare, slide show, conexiuni de editare cu o rețea etc. Cu add-on-uri, putem instala posturile de radio selectate, căutarea pe baza filmului YouTube etc. În cele din urmă, putem menționa că programul este multiplatform și este capabil să opereze atât pe Windows, cât și pe Linux și Mac OS X. Să spunem cum funcționează programul XBMC.
După descărcarea, instalarea și pornirea programului de pe ecran, va apărea fereastra principală XBMC. În mod implicit, limba întregii interfețe este setată în limba engleză, dar dacă vrem să trecem la limba engleză, doar câteva clicuri pe mouse.

Pentru a schimba limba de interfață în Polonia, mergem la fila System, apoi setări și faceți clic pe International. În pasul următor, dezvoltăm meniul lingvistic și alegem poloneză.

După schimbarea limbii la poloneză, merită revizuirea opțiunilor rămase în care găsim, printre altele, capacitatea de a schimba sursa de sunet, setările monitorului etc.

Apoi putem merge la programul Sedna, adică redarea multimedia. La început, va apărea un scurt tutorial, care va menționa optimental și meniul pop-up. Alte activități sunt simple și nu ar trebui să provoace o problemă chiar și un utilizator începător.

Recomandat
Lasă Un Comentariu