Principal » Internet » Cum să catalogăm corect filmele pe computer?

Cum să catalogăm corect filmele pe computer?

Internet : Cum să catalogăm corect filmele pe computer?

Nu este nimic mai bun decât ordinea pe hard disk. Fotografii socializate, bibliotecă muzicală și filme catalogate. Dacă cineva este un kinomaniac și pe un hard disk are zeci sau câteva sute de filme, catalogarea manuală prin intermediul Windows Explorer este o cale printr-un chin. Prin urmare, ar trebui să se echipa cu un program special, de exemplu cinemathec.
Este adevărat că puteți sorta lucrurile cu mâna, dar este foarte consumator de timp și ineficient, aspecte ale capacităților vizuale și suplimentare de menționat. O alternativă la stabilirea manuală este instalarea unui program special care automatizează majoritatea sarcinilor care oferă câteva opțiuni interesante în același timp. Un exemplu de un astfel de program este Film În cea mai recentă versiune.
FIMOTEKA este foarte avansată, deși un program simplu de utilizat și un program extrem de util pentru catalogarea și segregarea filmelor salvate pe un hard disk și un NP mediu portabil. Memorie USB sau unitate externă. Folosind programul Film Nu numai că aranjăm filme, ci și o bibliotecă compactă și foarte confortabilă. Instrumentul este capabil să caute informații detaliate despre un anumit film, codecuri audio și video, precum și dimensiunea, rezoluția, durata etc.
Baza de date de film creată utilizând programul poate fi transferată în fișierele TXT sau XLS, în timp ce solicitând că puteți utiliza opțiunea de a importa baza de date din Excel (în format TXT). Mai mult, programul este capabil să lucreze cu mai multe site-uri de film polonez, permițându-vă să găsiți rapid un nume filmului, verificați distribuția, evaluarea etc. Și cum funcționează în practică?
După descărcarea, instalarea și pornirea programului, va apărea fereastra principală. În primul rând, mergem la marcaj Filme și faceți clic pe opțiune Filme de discuri.

După un timp, va apărea o fereastră nouă care vă permite să căutați filme în cataloage de pe hard disk. În primul rând, faceți clic pe Indicați directorul Pentru a indica catalogul cu filme, apoi faceți clic pe Căutați filme Pentru a încărca o listă de filme. După încărcarea listei de filme, putem alege elemente specifice sau implicit, adăugați toate filmele - În acest scop, am băut Adăuga.

În funcție de numărul de filme, procesul poate dura până la câteva minute. După un timp, o listă a tuturor filmelor va apărea în fereastra principală. În pasul următor, putem face clic pe opțiune Citiți parametrii grupului de film, Pentru a încărca parametrii pentru toți adăugați la biblioteca de film.

În pasul următor, putem adăuga cărți de vizită în filme. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Cărți de afaceri de film Și așteptăm programul de a descărca toate cărțile de vizită. Cu toate acestea, trebuie amintit că filmele trebuie să aibă nume corecte, astfel încât cărțile de vizită descărcate să fie corecte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu