Principal » Internet » Cum să verificați versiunea Android

Cum să verificați versiunea Android

Internet : Cum să verificați versiunea Android

De la piață, primele dispozitive cu sistemul de operare Android au trecut mai mulți ani. În prezent, smartphone-urile și tabletele anunțate de un robot verde sunt extrem de populare. Sistemul însuși a evoluat semnificativ de la prima versiune. Pe modul în care trebuia să ne ocupăm de o duzină de versiuni. Fiecare a oferit tot mai multe funcții și opțiuni noi și utile. Următorul ghid vă va arăta cum să verificați cu ușurință în care versiunea dvs. Android este echipată cu dispozitivul nostru. În prezent, cele mai populare versiuni includ 2.3, 2.3.3, 4.0 și 4.2, în cazul în care acesta din urmă este cel mai recent. Este de remarcat faptul că, chiar dacă avem un smartphone sau tabletă ușor mai vechi, merită să verificați dacă aveți o actualizare disponibilă (am descrisă într-una din ghidurile anterioare).

Noi incepem! Sub deblocarea ecranului principal, selectați opțiunea Aplicații. Apoi derulați pictogramele până când această corespunzătoare apare vreunul Setări. Desigur, facem clic pe el.

 

Acum suntem în zona tuturor celor mai importante setări privind dispozitivul nostru. Putem schimba limba aici, regla ecranul, setați opțiunile de ton de apel și de comunicare (rețea, Bluetooth, WiFi etc.). De asemenea, putem alege opțiunea potrivită, verificați numărul versiunii sistemului Android. Pentru a face acest lucru, derulați în jos opțiunile până când apare ecranul Informații despre telefon. Este de obicei la capăt. În funcție de versiunea Android, numele său poate suna puțin diferit. Noi o alegem.

Ochii noștri au apărut o filă care conține toate informațiile de bază despre dispozitiv. Printre opțiunile disponibile există:

- Actualizare de software,

- Reţea,

- Identitate telefonică,

- Baterie,

- Informații despre hardware,

- Informații despre software,

- Informații legale.

Suntem interesați de fila penultimă sau Informații despre software. Noi o alegem.

Și aici sunt datele pe care le interesează, adică Android Version. După cum puteți vedea, telefonul testat are o versiune de sistem 4.1.2.

Întreaga operațiune ia literalmente un minut. Datorită cunoașterii numărului versiunii sistemului de operare, putem afla exact ce funcționalitatea pe care o oferă în rețea. Aceste cunoștințe uneori foarte utile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu