Principal » Internet » Cum să verificați viteza internetului?

Cum să verificați viteza internetului?

Internet : Cum să verificați viteza internetului?

Doriți să verificați viteza dvs. de internet? Acest lucru este extrem de simplu - doar câteva duzini de secunde pentru a cunoaște informațiile exacte despre calitatea conexiunii la internet. 

Utilizați doar aplicația online numită SpeedTest, care măsoară performanța pe Internet bazată pe peste 2.500 de servere desfășurate în întreaga lume. Principiul operațiunii de aplicare este simplu - programul se conectează la cel mai apropiat server și măsoară Ping-U (cele mai mici, cu atât mai bine), viteze de descărcare (descărcare) și trimitere (încărcați). Rezultatul este administrat în formă grafică. 

Pentru a investiga viteza internetului, procedați după cum urmează:

1. Du-te la SpeedTest

2. Run buton Începeți testul/Porniți testul

3. Așteptați rezultatul

4. Dacă doriți să împărtășiți scorul dvs. - faceți clic pe Împărtășiți acest rezultat/Împărtășiți acest rezultat, Ce va provoca o fereastră cu opțiuni de partajare (Facebook, Twitter, link, grafică). 

Dacă credeți că rezultatul testului este de necrezut, puteți schimba serverul și puteți repeta întregul proces. Folosind SpeedTest Pentru a verifica performanța Internetului, este o idee bună, deoarece aplicația se caracterizează prin credibilitate care apreciază utilizatorii care fac peste 5 milioane de teste ale conexiunii lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu