Principal » Internet » Cum să verificați parametrii smartphone-urilor?

Cum să verificați parametrii smartphone-urilor?

Internet : Cum să verificați parametrii smartphone-urilor?

De obicei, cumpărarea unui smartphone sau tabletă. Verificăm componentele și performanța potențială. Din păcate, vânzătorii nu dau întotdeauna detalii, deci merită să verificați cum să se ocupe cu atenție după cumpărare. Cum se verifică componentele detaliate de pe telefonul smartphone sau tabletă?

Desigur, fiecare utilizator știe o versiune de calculator a programului CPU-Z, care oferă rapid și eficient cele mai importante date despre componentele de bază ale dispozitivului. Interesant, este pregătit un echivalent pentru dispozitivele cu Google Android. Sarcina principala CPU-Z Pe smartphone-uri și tablete, controlează și verifică componentele instalate pe dispozitiv cu sistemul de operare Google Android.


De CPU-Z Putem, printre altele, verificăm parametrii detaliați ai smartphone-ului sau tabletei, adică. Tratarea procesorului, numărul de miezuri și activitatea lor curentă, cantitatea de memorie RAM, dimensiunea ecranului, rezoluția, versiunea sistemului ETC. În plus, o opțiune foarte utilă este, de asemenea, capacitatea de a verifica bateria în ceea ce privește performanța, capacitatea, temperatura ieftină sau gradul de încărcare. 


Program CPU-Z Aceasta este o soluție ideală pentru cei care doresc să știe exact cu ce dispozitiv se ocupă și care necesită informații specifice privind funcționarea componentelor individuale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu