Principal » Internet » Cum se verifică parametrii computerului din CPU-Z?

Cum se verifică parametrii computerului din CPU-Z?

Internet : Cum se verifică parametrii computerului din CPU-Z?

Teoretic, identificarea calculatorului este simplă și nu ar trebui să aducă pe cineva o problemă mai mare. Dar cum să verificați, de exemplu,. Un brand de RAM instalat într-un laptop nou? Cum să aflați ce tehnologie a fost făcută și cum ceasul său este tact? Programul CPU-Z va funcționa bine în astfel de sarcini.

Pentru a verifica parametrii individuali de calculator, descărcați și deschidem programul CPU-Z. 

În prima filă CPU există o informație detaliată care descriu procesorul. Acesta este numele modelului, numele codului, nivelul de putere, tensiunea, procesul tehnologic etc. Cel mai important lucru este, desigur, cluster, multiplicator și rail de memorie. În câmpul "Mores ", numărul de nuclee este dat, iar în câmpul "Thrades " veți găsi numărul de fire.

O altă marjă de marcaj de marcaj este de bază. Vom găsi informații despre placa de bază. Informațiile privind revizuirea vor fi utile în cazul posibilelor probleme.

În fila următoare, vom primi informații despre memoria de operare RAM instalată. Este vorba despre tabelele de memorie și SPD, în care există informații precise despre oasele de memorie, adică. Tipul de memorie (NP. DDR3), tipul canalului, cantitatea de memorie, precum și datele exacte NT. Tactarea, întârzierile etc. 

În plus, în fila Speed ​​vom cunoaște producătorul și datele mai exacte privind calendarul și întârzierile.

În fila Graphics, avem acces la informații de bază despre plăcile grafice instalate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu