Principal » Internet » Cum să verificați cine înregistrată într-un cont Gmail?

Cum să verificați cine înregistrată într-un cont Gmail?

Internet : Cum să verificați cine înregistrată într-un cont Gmail?

Un computer la locul de muncă, prieteni necinstiți, o sora sau un frate nosy - dacă folosim un computer pentru o companie cu alți utilizatori, doar un moment de neatenție, că datele noastre confidențiale au căzut în mâinile neautorizate. Din fericire, există o modalitate de a verifica cine a vrut să ajungă la e-mailul nostru Gmail.
Dacă cineva greșit a încercat să obțină acces la contul nostru Gmail, el a lăsat cu siguranță unele urme. Dorind să verifice dacă cineva a încercat vreodată să intre în cutia poștală, să vă conectați la contul dvs. și apoi să derulați fereastra până la jos. Sub fereastra cu mesaje din dreapta, va apărea opțiunea potrivită. Sub întrebarea "Ultima activitate a contului: xx minute în urmă " Faceți clic pe "Detalii ".


După un timp, o nouă fereastră va apărea cu informații despre afaceri și operațiuni din contul dvs. Putem verifica dacă autentificarea a apărut din ce țară, de la care adresa IP, utilizând un browser etc. Dacă pe listă apar casete roșii, acest lucru înseamnă că Gmail a respins testul de conectare. Desigur, în acest caz, putem verifica și din ce țară și adresa IP a încercat să intre în contul nostru.
ATENŢIE! Dacă apar semne de încercări de conectare nereușite în listă, trebuie să schimbăm parola și apoi să scanați computerul utilizând un program antivirus. Niciodată nu știți dacă vreuna dintre încercările de a intra în contul nostru nu a avut succes.

Recomandat
Lasă Un Comentariu