Principal » Internet » Cum să verificați ce programe se conectează la rețea?

Cum să verificați ce programe se conectează la rețea?

Internet : Cum să verificați ce programe se conectează la rețea?

Utilizarea zilnică a computerului implică funcționarea mai multor programe. Unele dintre ele sunt folosite pentru comunicare (comunicatori, clienți de e-mail etc.) altele pentru a lucra. Cu toate acestea, dacă verificați programele care se conectează la rețea?
Uneori merită să știți ce program se combină cu internetul utilizând un transfer sau generând o amenințare. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna clar la prima vedere. Din fericire, există un mod simplu, datorită căruia vom afla care programe utilizează conexiunea la internet la operațiunea dvs.
În primul rând, începem managerul de activități Windows apăsând tastele Ctrl + Shift + ESC. Apoi mergeți la fila "Performanță " și faceți clic pe monitorul de resurse "...". În fereastra recent deschisă, faceți clic pe rețea, dezvoltăm o secțiune cu o listă de procese utilizând conexiunea la internet în prezent.

Dacă nu există elemente pe listă, acesta este că niciun program nu utilizează o conexiune la internet. Dacă, totuși, nu am dezactivat niciun program înainte, pe listă va afișa cu siguranță procesele legate de NP. cu un program de comunicator, browser sau antivirus. Este, de asemenea, o modalitate bună de a verifica dacă există poziții suspecte în lista proceselor cunoscute. Apoi le putem verifica prin introducerea numelui în motorul de căutare Google.

Recomandat
Lasă Un Comentariu