Principal » Internet » Cum să vezi ce carte grafică?

Cum să vezi ce carte grafică?

Internet : Cum să vezi ce carte grafică?

Nu știi cum să verificați placa grafică? Puteți să o faceți în mai multe moduri. Iată cele mai simple metode pentru a vă asigura că numele și parametrii aspectului dvs.

Manager de dispozitiv

Primul mod este unul dintre cele mai simple. Introduceți motorul de căutare din meniul Start. Manager dispozitiv. Se va solicita o legătură cu aplicația Windows, ceea ce vă permite să gestionați hardware și controlere. 

În fila Placi grafice puteți verifica aspectul pe care îl aveți. Dacă nu există denumire de model aici și există doar o pictogramă galbenă sau informații despre placa grafică VGA, înseamnă că nu sunt instalate cel mai probabil drivere. 

Cum să vedeți ce carte grafică în Windows XP?

Dacă aveți un sistem de operare mai vechi, de ex. Windows XP, acest lucru este suficient pentru a face clic dreapta pe desktop. Veți merge la proprietăți. 

Apoi, în fereastra de proprietăți: ecran, selectați Setări. În această fereastră, selectați butonul Avansat. Când apare un nou ecran, selectați fila, unde puteți vedea modelul și parametrii de bază ai layout-ului. 

Aplicații externe

Pentru a detecta o placă grafică, puteți utiliza, de asemenea, aplicații externe, cum ar fi: Glarys Utililor.

Pentru această aplicație, pur și simplu apelați opțiunea cu toate legăturile (arrow albastră). Selectați opțiunea de informații despre sistem. În mod similar, procesul va arăta în alte programe de acest tip.

Recomandat
Lasă Un Comentariu