Principal » Software » Cum se verifică indexul de performanță al calculatorului?

Cum se verifică indexul de performanță al calculatorului?

Software  : Cum se verifică indexul de performanță al calculatorului?

Cele mai simple capabilități de referință ale computerului nostru este indicele de performanță Windows prezent decât Windows Vista la Windows 8. 

În prezent, cel mai popular sistem de operare este Windows 7, așa că în exemplul său vom arăta cum să o facem. Pentru a verifica performanța computerului pentru a intra meniul start și pe referința computerului faceți clic dreapta pe computer. În meniul derulant, selectați proprietățile. Apoi vom fi transferați la panoul de control, în fila System, unde se află O referință la indexul de performanță Windows.

În panoul de informații Vom afla cum este evaluat computerul nostru în categorii individuale: Procesor, RAM, placă grafică în timp ce lucrați în modul de interfață Aero, grafică în jocuri și hard disk principal. Sistemul evaluează automat potențialul echipamentului nostru prin atribuirea punctelor pe o scară 1.0 - 7.9 (pentru Windows 7). Rezultatul final al întregului calculator depinde de rezultatul cel mai rău.

Indicele de performanță al computerului este ilustrativă și poate fi folosit pentru a determina așa-numitul. Un gât îngust, adică cel mai rău element de calculator care ar trebui înlocuit. Testele componentelor individuale pot fi efectuate mai târziu în unelte mai avansate, cum ar fi 3Dmark06 sau Tune HD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu