Principal » Internet » Cum să verificați dacă telefonul este furat?

Cum să verificați dacă telefonul este furat?

Internet : Cum să verificați dacă telefonul este furat?

Intenționați să cumpărați un apel telefonic, dar aveți îndoieli dacă provine dintr-o sursă legală. În acest ghid, prezentăm cum să verificăm dacă telefonul este furat.


În primul rând, verificați numărul IMEI al telefonului și dacă informațiile afișate în memoria telefonului sunt compatibile cu codul situat în casetă și documentație. Mai multe despre acest subiect, am descris în ghid: Cum să verificați numărul IMEI al telefonului?
Trecerea la // krzonionytelefon.PL /, putem verifica dacă telefonul nu a fost furat pe baza bazei de date a numărului IMEI. Verificați doar numărul IMEI din memoria telefonului introducând codul de pe tastatura numerică: * # 06 # , Și apoi comparați cu numărul disponibil pe pagina dată (dacă găsiți acolo). Site-ul poate fi de asemenea util atunci când am pierdut telefonul și cineva la găsit - este, de asemenea, împărțit în sat, care facilitează căutarea.
O altă parte utilă care face dificilă vânzarea vânzărilor unui telefon furat este / // wwwi.Bazagsm.PL / - Intră doar aici Numărul IMEI și se duce automat la baza de date a dispozitivelor furate pe care comerțul este ilegal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu