Principal » Internet » Cum să verificați dacă cineva utilizează rețeaua wireless Wi-Fi

Cum să verificați dacă cineva utilizează rețeaua wireless Wi-Fi

Internet : Cum să verificați dacă cineva utilizează rețeaua wireless Wi-Fi

Internet rapid într-o zi începe cu suspiciunea de a lucra? Computerul pe care l-ați curățat din programe inutile, în fundal alte programe nu funcționează și totuși viteza este încă mai mică decât ar trebui? Poate că cineva împotriva noastră va folosi rețeaua wireless Wi-Fi. Mai jos prezentăm cum să verificăm dacă cineva utilizează rețeaua wireless Wi-Fi.


1. Mergem la Setările routerului, Și apoi pe linia de comandă, introduceți comanda ipconfig.
2. Verificăm adresa porții - așa-numitul. Gateway.
3. Apoi introducem această adresă în browserul web - adresa gateway-ului.
4. Acum ar trebui să mergem la pagina de conectare a routerului. introduce Conectați-vă și parola - Dacă nu ne amintim cu siguranță acest lucru În manualul utilizatorului.
5. Mergem la marcajul Statistic / statist Și verificăm dacă nu au existat conexiuni de la un alt IP la routerul nostru recent.
6. Pentru siguranță, merită imediat schimbați parola. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți Criptarea WPA + TKIP, și apoi veniți cu o parolă lungă și complicată - de preferință constând din Litere mari și mici, precum și cifre și alte caractere disponibile pe tastatură. Cel mai bine este că noua parolă nu prezintă un anumit cuvânt, doar o combinație Caractere ocazionale, Pentru că atunci va fi mai greu de descifrat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu