Principal » Software » Cum să accelerați în mod eficient închiderea sistemului?

Cum să accelerați în mod eficient închiderea sistemului?

Software  : Cum să accelerați în mod eficient închiderea sistemului?

Pentru mulți oameni, începând și închiderea calculatorului este determinantul vitezei operațiunii sale. Dacă vrem să verificăm ceva rapid, începând cu câteva minute, sistemul se poate analiza cu o febră albă. Este similar cu închiderea atunci când sistemul "gândurile " și întârzierea cu închiderea tuturor programelor. Cum să reduceți în mod semnificativ acest timp?
Acesta este un alt sfat care necesită interferențe în setările de registru de sistem. Trebuie amintit că orice eroare sau utilizarea incorectă a recomandărilor poate deteriora sistemul.
Pentru a porni editorul de registru de sistem, mergem la Start Meniu, și apoi intrați Regedit și apăsați tasta Entery. După un timp, va apărea fereastra editorului de registru în care mergem la calea: Hkey_local_machine sistem CurrentControlset Control. În următorul pas din dreapta căutăm cheia WaitTokillserviceOut  - Faceți clic pe acesta de două ori cu butonul stâng al mouse-ului.

După un timp, va apărea fereastra de editare în care este introdusă în mod implicit 12000 milisecunde (12 secunde). Această valoare poate fi redusă de exemplu. jos 2000 (2 secunde) pentru a accelera în mod semnificativ oprirea sistemului. După ediție, faceți clic pe BINE, și apoi porniți computerul din nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu