Principal » Internet » Cum de a salva efectiv bateria pe smartphone-ul dvs. Android? Cz. 2

Cum de a salva efectiv bateria pe smartphone-ul dvs. Android? Cz. 2

Internet : Cum de a salva efectiv bateria pe smartphone-ul dvs. Android? Cz. 2

Smartphone-urile moderne nu sunt cu siguranță campioni de distanțe lungi ale bateriei. Uneori, bateria are câteva procente de încărcare, iar după-amiaza a fost complet încărcată. Interesant, în multe cazuri, o astfel de funcționare a bateriei scurte este defecțiunea utilizatorilor care nu vor cunoaște funcțiile și aplicațiile de grămezi pe curentul bateriei.

Apăsați sincronizarea

Dacă folosim e-mail, vom dori cu siguranță să fim actualizați cu toate mesajele. Dar este cu siguranță necesar? Dacă puteți folosi corespondența de la e-mail. TJ. Verificați mesajele noi după ce ați pornit aplicația NP. Gmail, puteți dezactiva sincronizarea automată sau puteți extinde timpul dintre verificarea automată a mesajelor. Până la 1 oră. 

Oprirea locației GPS

O altă funcție din care nu folosim tot timpul și încărcați destul de strâns bateria este locația GPS. Unele programe utilizează locația de fundal, de exemplu. Browsere de Internet sau Facebook, deci ar trebui să dezactivați această funcție și să o utilizați numai atunci când vrem să găsim o cale la un anumit obiectiv sau să folosim harta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu